კი და აუცილებლად პატარა არაა.
შანგაიში კაი დიდი ზომისქაც მივირთვი.
ტაიპეშიც.
ერთია ორთქლზე მზადდება და წვენი მართლა ცოტა აქვს.
ასეთივეს იპოვი ვიეტნამში.
დიდი ალბათობით მონგოლების შემოტანილია, პრინციპი მომზადების, კი.
მერე როგორც ყველგან, გარკვეული ადგილობრივი სპეციფიკით განვითარდა "ხინკალი"
და დღევანდელი გურჯები რატომ იპუტავენ ყველაფერს, გინდა თუა არა სუფთა ქართულიაო, არ მესმის.
არადა თუნდაც აგერ გვერდოთ თემაში სომხების კომპლექსებს დასცინიან, ვითომ.
აგერ ტაივანური "ხინკალი", სულ ცხელ ცხელი.
მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)