#46029910 · 24 Oct 2015, 12:30 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
QUOTE | ელფოსტა გოგირდებით დაყენებული ფერების არ მჯერა.......................
თან თუ გემოს აძლევს... |
ძმრის ტონებს, რომ დაირტყამს ის ჯობია? დოზირება უნდა იცოდე, ყველაზე მთავარი ეგაა, თორემ ფრიად სასარგებლო ზემოქმედებას ახდენს ღვინოზე. ცნობისათვის ამ ანტიოქსიდანტს შუა საუკუნეებიდან იყენებენ სხვადასხვა პროდუქტებში. გადაჭარბებულ მოხმარებას ძალიან მძიმე შედეგები მოაქვს, მაგრამ ზომიერად გამოყენება არანაირ საფრთხეს არ წარმოადგენს. ქარხნულ ღვინოებში საშუალოდ 300 მგ/ლ -ზე დოზირებაა. მე თეთრ ღვინოზე 20 მგ ვიყენებ ლიტრზე და არანაირ განსაკუთრებული გემო არ აქვს.
|