ფაქტია რომ ავტოგოლამ ბიძოს დავალებით(ბიძოს კიდო "იქიდან " დაავალეს) საქართველოს გაზპრომის ტრანზიტის შემოსავალი გაუნახევრა ანუ ათი პროცენტი დაიყვანა ხუთ პროცენტზე ქვემოთ...კარგი მეთოდი გამონახეს უკრაინელებმა ეგეთი "ზარალა " "მავნე " კონტრაქტების დამდებებზე...იულია ტიმოშენკომაც დადო უკრაინისთვის წამგებიანი კონტრაქტი გაზპრომთან ხოდა როცა გაზპრომმა მოსთხოვა უკრებს გადასახადი უკრების პრემიერმა ტიმოშენკოს გამოგიგზავნით ვალის მაგიერო

...მოუწევს სამომავლოდ საქართველოს ახალ ხელისუფლებას მასეთი ხოდის გაკეთება გაუგზავნიან ვალში ალბათ ავტოგოლას
11 апреля премьер-министр Гройсман пообещал передать Кремлю Тимошенко, если «Нафтогаз Украины» проиграет в Стокгольмском арбитраже суд «Газпрому». Он считает, что граждане Украины не должны расплачиваться за газовый контракт Тимошенко. «Если, не дай Бог, не дай Бог будет другое решение суда — это десятки миллиардов долларов, которые не могут быть предъявлены, на мой взгляд. Я не хочу ничего комментировать. Это же следствие подписания контракта Тимошенко. И нам Россия все посчитала, что она наподписывала и поставила на 40 млрд долл. иск в суд. Придется передать Тимошенко вместо денег. Если она подписала, пусть она и несет за это ответственность. Почему за это должны платить все украинские граждане? Другого варианта нет», — подытожил Гройсман.