2 წელიწადში 17000-ჯერ დააკაკუნე აქ და ცოტა გუგლშიც აკაკუნე...

***
დიდ გასტრონომებში.
ბაზარში თუ გაუფრცქვნელს იშოვი, მთლად უკეთესი.
100 გრ მშრალი ბრინჯიდან უნდა მოხარშო ე.წ. "რაზმაზნია" (გადახარშული).
***
1 თვის თავზე თუ "პრაქშალანას" შეძლებ, მთლად ჩიტივით ამსუბუქდები.
"პრაქშალანის" შემდეგ, 1-2 კვირიან 4 ფაფის დიეტა [პი-1 დღე ბრინჯი, მე-2 დღე შვრია("ჰერკულესი"), მე - 3 დღე წიწიბურა, მე - 4 დღე გაუფრცქვნელი ხორბალი] მთლად დაგხატავს.
ფაფები იხარშება წყალზე. მარილის და ცხიმის გარეშე. დღის განმავლობაში 1-1,5 ლ წყალი.
დიეტის დროს სხვა არაფერი.
ძნელი გასაკეთებელია პირველი 3-4 დღე.
***
ან დიეტის გარეშე უზმოზე ბრინჯი, მინიმუმ 3 თვე.
ჩვეულებრივი საკვები (ბრინჯის შემდეგ) 2-3 სთ-ში.
***
ოსავას "მაკრობიოტიკასაც" გადახედე.
***
მეტის დაწერას ნუ მომთხოვ.
მიმაგრებული სურათი