გასაღების ბაზრები ნელ-ნელა მოიძებნება.
ჩვენ მსოფლიოში მეოთხე ადგილზე ვიყავით.
ქართული ჩაი ყველაზე სასიამოვნო და რბილად ითვლებოდა. თურქული და უფრო სამხრეთის ჩაი უფრო მეტი ტანინით იყო გაჯერებული.
იცი როგორი ამბავია?!
აი კახური და ქართლის ღვინო რომ ჩაიტანო დასავლეთ საქართველოში, - კახური რქაწითელი და გორულა ან ჩინური.
ყველა ქართლისას მიესევა.
მეორე ვარიანტია, აი ქართლის ღვინო და დასავლეთის მჟავე ღვინო რომ დადო. ისევ ქართლისას მიესევა ყველა.
ჩაის შემთხვევაში იმ ოქროს შუალედში აღმოვჩნდით ჩვენ.
ჩაის 4 სახეობაა. დანარჩენი სამიდან ერთი ჰიმალაის მთებშია და ხალხი მაგის რიგში წლობითაა. ორი კიდევ ბათუმის ბოტანიკურ ბაღში. ისინი უკეთესებია, მაგრამ დიდი ხეები იზრდება.
ვფიქრობ, რომ იმ ჯიშებშიც დაუკეთესოები აქ მოვა.
ამის გარდა იკრიფება და ფასობს, შავი მოცხარის, მოცვის და კიდევ ბევრი სხვა მცენარეების ფოთლები. მაგათ ახლა ვსწავლობ, როცა დრო მაქვს.
https://chai-cofe.com/articles/samyy-dorogo...ay-da-khun-pao/მარტივად უყურებთ თქვენ ჩაის და მის წარმოებას,
ძალიან დიდი სივრცეა და საქართველოსნაირ ქვეყანაში ბევრნაირის მოყვანა შეიძლება სხვადასხვა მხარეში.
ცოტა ინოვაცია და ვინ იცის, იქნებ ბევრად გავიუმჯობესოთ პოზიციები.
აშკარა