4 წელი თვეში 2-3 ჯერ ვჭამდი შაურმას საშაურმე ფრაიბურგში. ნეტა სტაფილო და სალათის ფურცელი შეგერგოთ ისე როგორც მე ის შაურმები შევრიგე

))
ბიჭო მიდიხართ სადღაცა გარაჟში, უკვეთავთ "დიდ შაურმას" (რატომღაც ყველა ზომაში ეჯიბრება), რომელიც არის ალბათ სადღაცა 400-500 გრამი ხზ საიდან მოტანილი ხორცი, 200 გრამი ალბათ ვადაგასული კეტჩუპ მაიონეზი და 200 გრამი დროჟიანი ცომი (ზოგი იმენა პურში აკეთებინებს, ახლა კი გადავიდნენ ლავაშზე მარა ადრე მიდი მაიტა პური იყო) და იძახით შაურმა ###ობააო
შაურმა კი არაა ###ობა ის პროდუქტებია ###ობა რისგანაც გააკეთეს.
1 კილო წესიერი ხორცი 18 ლარი ღირს ბლაუნშატინში, გუდვილში, კარფურში - სუპერმარკეტებში ანუ
და თქვენ მიდიხართ იდეაში კვების ობიექტში- კაფეში, რომელიც მაღაზიაზე ძვირი სიამოვნებაა (მერე რა რომ სადღაცა პადზემკის საშაურმეა, მაინც) და გაქვთ მოლოდინი რომ 5 ლარად იყიდით ხარისხიან: ნახევარ კილო ხორცს, ლავაშს, კეტჩუპს, მაიონეზს, მზარეულის შრომას, გაზს და დენს, ობიექტის ქირას, მოლარეს, გადასახადებს, პატრონის მოგებას და ხზ.
და თან მოლოდინი გაქვთ რომ არ მოიწამლებით :დ
მაგ ხორცით გაკეთებული ხინკალი არ მოწამლავს თუ იცით? ან ის მაიონეზი რომ ბორშში უქნათ ვიტამინია?
წადით გასინჯეთ წესიერი შაურმა, წესიერი ხარისხიანი პროდუქციით დამზადებული, რათ იკლავთ თავს
This post has been edited by აკაცია on 24 Oct 2019, 22:09