Дмитро Чекалкин
5 hours ago
Влада на чолі із Зеленським винна в загибелі сотен тисяч людей. І це не помилка, це була системна, цілеспрямована робота на сдачу України, свідомо скоєний злочин зеленими посадовцям на всіх рівнях.
Людмила Прокопович:
Грьобане населеніе так і не зрозуміло, що своіми руками привели в Украіну дияволів...
НЕ ВІДМОЛИТЕСЬ ВІКАМИ!!!
Оксана Бучинська:
Я особисто на довго запам'ятала фразу від подруги перед виборами 2019: "чого ти так переймаєшся виборами, тобі за це що, Порошенко платить?"
Я переймалась за долю держави, в якій хотіла жити і відчувала біду, але більшості було смішно, весело
і найголовнішою проблемою була - дорога цибуля
"Починають цінувати, коли втрачають, а цінувати ми мали що і кого.
Надбання останніх п'яти років не бачили лише пропащі дурні і закінчені зебі#ли. Людина, гідний представник сорокамільйонного народу, дипломат, який зміг у найважчий час втримати державу і їі суверенітет, був обпльований цим же народом.
За те, що народ спокійно спав, гуляв весілля, загоряв на пляжах Європи і катався на дорогих авто.
В той час, як купка найкращих, тих - у кого є почуття гідності билися на фронті, помирали і залишалися інвалідами, а Президент цілодобово довбав байдужу Європу і домагався допомоги і захисту, який обіцяли нам після здачі ядерної зброї. Ну що ж, народе мій, ти гідний блазня, бо і сам двуликий блазень, невдячний, байдужий до свого майбутнього і лінивий. Сподіваюсь, що цю чашу, ви -
мої позеленілі земляки, вип'єте до дна . Хоча, не факт, що покаєтесь, бо каятись
ви не вмієте, як і дякувати і просити вибачення за свої помилки .
А мене, Петре Олексійовичу, пробачте, бо я робила все, що в моїх силах, щоб хоч якось змінити те, до чого ми прийшли...
Дивіться на моєму каналі
https://www.youtube.com/watch?v=lj3Dk...
Кат Леонидыч
4 hours ago
Если Зеленскому всё сойдёт с рук,значит всё будет напрасно.
Предвоенный саботаж Армии и ВПК,не реагирование на действия абсолютных коллаборантов и многое другое из за чего это вторжение стало максимально кровавым для нашей страны
This post has been edited by Saturn on 7 Nov 2022, 23:14