Regedit32ლევან ჭილაშვილის და თამაზ კანდელაკის წიგნი შენ ხო არ დააკაბადონე, ისე ჩამოარაკრაკე ჯიშები
* * *
ვისაც ქისი დაგილევიათ შემეხმიანეთ, გავუზიაროთ ერთმანეთს შთაბეჭდილებები. სხვათა შორის საფერავის და თავკვერის, ასევე, საფერავისა და კაბერნე სოვინიონის კუპაჟებზეც შეგვიძლია ვისაუბროთ....
* * *
Regedit32
შეცდომების გასწორება (მხოლოდ პირველ ორ სტატიაში, დანარჩენზე თუ გინდა მერე)
„მტევანი საშვალო ან დიდი.“
საშუალო, და არა საშვალო.....
„განსაკუთრებული ადგილი აქვს საფერავს, სუფრის ნახევრადტკბილი ღვინის დასამზადებლად.“
რაის ნახევრადტკბილი ღვინო, მთელი ცხოვრება იმით ვამაყობ, გენიალური მშრალი ღვინო რო იწურება საფერავისგან, საიდან გადმოიცერე ეგ სისულელე, ანდა ადგილი აქვს რა უბედურებააა?
„საფერავის ჯიშის ღვინომასალა, ალექსანდროული ჯიშის ღვინომასალასთან ერთად გამოიყენება ნახევრადტკბილი ღვინის დასამზადებლად. რომელიც ხარისხით არ ჩანოუვარდება საქვეყნოდ ცნობილ ღვინის "ხვანჩკარა".
ხვანჭკარა, და არა ხვანჩკარა... და კიდევ ერთხელ გიმეორებ, ნუ უტეხავ სახელს საფერავს
„რქაწითელი, მწვანეს ჯიშის ღვინომასალასთან ერთად, კუპაჟში, განოიყენება თეთრი სამარკო ღვინის "ტიბაანის" დასამზადებლად.“
რაღა ტიბაანს მიადექი შე კაცო, ყველაზე ტანინიანს და არატიპიურს მწვანე-რქაწითელისთვის, თქვი რა წინანდალი, ვაზისუბანი, გურჯაანი....
This post has been edited by ben gani on 13 Apr 2007, 00:21