ჭამით ნორმალურად ვჭამ, მაგრამ დღეში მაქსიმუმ სამჯერ.
ყოველდღიურ რაციონში შედის მინიმუმ 100 გრამი ყველი, 200-300 გრამი პური, სალათები(კიტრი პამიდორი და ა.შ მცირე რაოდენობით)
ხორცი მინიმუმ 200 გრამი.ძირითადა ღორის, ხანდახან ქათმის და იშვიათად საქონლის ხორცი.;
თევზი ძალიან იშვიათად და ძირითადად უმ მდგომარეობაში( ორაგული და ტუნა მიახლოებით 200 გრამი თვეში ერთხელ მაქსიმუმ ორჯერ)
50 დან 100 გრამამდე შოკოლადი.ბოსტნეული ასევე ყოველდღე ძირითადად შემწვარი.(100-200 გრამი)(ყოველდღე: ხახვი, ნიორი, კომბოსტო,, სტაფილო, პრასი.ხშირად ბადრიჯანი, სოკო, ყაბახი. ხანდახან ან იშვიათად: კარტოფილი, ლობიო.)
თითქმის ყოველდღე ბრინჯი 50-100 გრამი.
ზღვის მცენარეები,ძალიან მცირე რაოდენობით თუმცა ხშირად.
სოიოს სოუსი თითქმის ყოველდღე, საჭმელზე ვამატებ.(მცირე რაოდენობით 2-3 სუფრის კოვზი)
ლობიოს საკმაოდ იშვიათად ან ძალიან იშვიათად.
რძე ერთი ჭიქა მიანც.
მაწონი ან იოგურტი ასევე იშვიათად კვირაში მაქსიმუმ ერთხელ მიახლოებით 100 დან 200 გრამმდე.
წყალი 2-3 ლიტრი.
ღვინო ხანდახან წითელი, ერთი ორი ჭიკა.
ლუდი ხანდახან 3-4 ბოთლი.
და ყველაზე ცუდი ვეწევი

დღეში 10-15 ღერი.
შემიფასე და მითხარი რა გამოვასწორო კვების რაციონში.
მადლობა წინასწარ.