ორი გვერდია შაურმაზე ვლაპარაკოBთ ჰეტრიკსი თემაში

მაგრამ \
სადაც შაურმა ვჭამე ყველგან გავჩითე ის რის გამოც მერე არ მომინდა მისვლა

ერთხელ ადრე დილით ვიყავი სააკაძეზე და ხორცის აგებას ვუყურე , მერე იმ ტიპს ვებაზრე და მითხრა ხორცი რო მოდის ისე ვამუშავებთ რომ ქონს სულ ვაცლიოთო , ამით რამოდენიმე კილოს ვზარალობთ მაგრამ გვიღირსო , ყველა კლიენტი მაგას აღნიშნავს რომ ქონი და ცხიმი ნაკლებიაო ...
მეც სიმართლე გითხრათ მაგიტო დავდიოდი და დავდივარ + რაღც უფრო "სოჩნია" რის გამოც უფრო მისწორდება ვიდრე გლდანის
ბევრი ვიცი , გლდანის შაურმისტები ამას იმიტო იწუნებენ რომ შედარებით პატარაა

გემოზე პრეტენზია არ ქონიათ
ორჯერ ვჭამე გლდანის სტანდარტული და ორივეჯერ ნიტოდ ვიყავი მთელი დღე , ბორჯომით ვსკდებოდი : (
ეს შაურმა კი , გინდ დამიჯერეთ გინდა არა : სუფრიდან მოვდიოდი , 12 ლარიანი ვჭამე და 4-იანი ( ჯერ კდიე 4 ლარი ღირდა ) დავაყოლე და მშვენივრად მოვინელე