ინგლისური ვინც იცის ეს ინფო სწორია??
The following are examples of the amounts of some of the amino acids present in fish, poultry, and beef. Three oz. of halibut contains 995 mg threonine, 2,083 mg lysine, 1,844 mg leucine, and 1,169 mg valine. Three oz. of light canned tuna in spring water has 1,159 mg isoleucine, 2,043 mg leucine, 1,295 mg valine, and 1,505 mg arginine. One hard boiled egg contains 97 mg tryptophan, 380 mg isoleucine, 533 mg leucine, and 343 mg phenylalanine. Three and a half oz. of roasted light chicken meat without skin includes 2,036 mg leucine, 2,305 mg lysine, and 1,637 mg arginine. Three and a half oz. of cooked lean ground beef provides 1,942 mg leucine, 1,175 mg valine, and 1,636 mg arginine.
ამინომჟავებზეა ლაპარაკი.
1 OZ=28.35 გრამი
მე როგორც გავიგე
3 OZ ანუ 85 გრამ კვერცხში არის 97 მგ ტრიპტოფანი, 380 მგ იზოლეიცინი, 533 მგ ლეიცინი და 343 მგ ფენილალანინი.
3.5 OZ ანუ 100 გრამ ქათმის ხორცში კანის გარეშე არის 2036 მგ ლეიცინი, 2305 მგ ლიზინი და 1637 მგ არგინინი.
3.5 OZ ანუ 100 გრამ მოხარშულ ძროხის ხორცში არის 1942 მგ ლეიცინი, 1175 მგ ვალინი და 1636 მგ არგინინი.
სწორი ინფოა ეს?????
ესეც ნაკადული
http://www.livestrong.com/article/522494-a...ultry-and-beef/რო დავაკვირდეთ კვერცხი ახლოსაც ვერ მივა ქათმის ხორცთან, რეალურად მგონი მართლა ესეა ჩემი აზრით, ასევე ვეთანხმები ძროხის ხორცზე, იმას რო ქათმისას ვერ ჯობია, ზოგს არ ეჯერა ეს რო ვთქვი განსაკუთრებით არასპორტულ ხალხს, სპორტული დანიშნულებით ვამბობ ამას, ძროხის ხორცი არის ისეთი, ჭამ და ჭამ სემიჩკასავით, ცხვრის ხორცი კიდე უფრო უარესია მგონი ძროხის ხორცზე. ღორის ხორცზე ინფო არ მინახია ჯერ, მარა მე ვფიქრობ აჯობებს ამ სამ პროდუქტს შემადგენლობით, რეალურად ღორის მირჩევნია მე, რო ჭამ განაყრებს მიანც ცხვრისა და ძროხის ხორცისგან განსხვავებით
* * *
ვიპოვე
100 გრამ ღორის ხორცში
ლეიცინი 3322 მგ, იზოლეიცინი 1382 მგ, ვალინი 2421 მგ
დანარჩენი თქვე ნახეთ
Aspartic acid 4.469 g Phenylalanine 1.94 g Leucine 3.322 Tyrosine 1.205 g Glutamic acid 7.625 g Glycine 11.917 g Lysine 2.783 g Threonine 1.823 g Alanine 5.811 g Hydroxyproline 0 g
Methionine 0.48 g Tryptophan 0.118 g Arginine 4.841 g Histidine 0.725 g
Proline 7.262 g Valine 2.421 g
Cystine 0.529 g Isoleucine 1.382 g
Serine 2.597 g
წყარო
http://food-properties.com/pork-skins-amino-acids This post has been edited by bedo-bedo89 on 23 Jan 2013, 16:09