Freya1რეებს ბოდიალობ თქო ერთი მიწერე, რა ქოქოსის ზეთი, რა რეზისტენტული ნახშირწყლები.. რა ტრაკში ცხიმი ან რა ანდროიდი-გინოიდი

არსებობს სხეულის 2 ტიპიო ეგ რო დაწერა პირველ წინადადებაში მანდ ვიფიქრე დავანებებ თავს თქო მარა მაინც წავიკითხე

რაღაცეებს სწორად წერს 1-2 წინადადებას მარა იმასაც ნამეტანი ფილოსოფიურად და უაზროდ (ბლოგერების სენი).
რეალურად ჩვენს ქვეყანაში ქოქოსის ზეთს, პაპაიას ხილს და ა.შ. გამოიყენებს 1000_დან 1 ადამიანი.. დიდი ალბათობით არც ის

1) კალორიების რაოდენობის გამოთვლა მაქსიმალურად სწორად. (მიზნის მიხედვით (კლება/მომატება) კალორიებს შეამცირებ ან მოუმატებ)
2) ნახშირწყლების-ცილების-ცხიმების გადანაწილება დაახლოებით 50 % ნახშირწყალი, 35-40% ცილა, 10% ცხიმი..
3) ზედა ორი პუნქტის გათვალისწინებით სასურველი საკვები პროდუქტის შერჩევა ისე, რომ საერთო ჯამში გამოვიდეს საერთო დღიური კალორიების რაოდენობა
და ამასთანავე გადანაწილებული იყოს ნახშირწყლების-ცილების-ცხიმების პროცენტული რაოდენობა შეძლებისდაგვარად მაქსიმალურად სწორად.
ვსო ეგ არის მთელი ფილოსოფია კლება/მომატების.
გლიკემიური ინდექსების გათვალისწინება და ტვინის ჭყლეტვა არ გჭირდებათ თქვენ ამ ეტაპზე, თუმცა თუ არ გეზარებათ და მაგასაც გაითვალისწინებთ
ცუდი არაფერი იქნება მაგაში
This post has been edited by Wrest on 24 Dec 2014, 12:57