მე ახალციხეში ვცხოვრობ.
აქ ერთ-ერთი ადგილობრივი რძის გადამამუშავებელი საწარმო აწარმოებს ნადუღს (საფირმო სახელწოდებას არ დავწერ, რეკლამაში არ ჩამეთვალოს

ნამდვილად ვიცი რომ ბათუმში იყიდება ეს ნადუღი, თბილისში არ ვიცი.
იყიდება დაახლოებით ასეთ პლასტმასის კონტენერში, წონა 500გრამი.
ცილები მახსოვს 100გრამ პროდუქტში 14გრამის ფარგლებში ეწერა.
ცხიმები და ნახშირწყლები არ მახსოვს. საღამოს გავივლი მაღაზიაში და დავაზუსტებ.
ისე მაგარი მსუყე კია

ხაჭოს რომ ვჭამ 180გრამიანს კიდევ მინდა ხოლმე, მაგ რაოდენობის ნადუღი კი აშკარად მანაყრებს.
სანდო წყაროსგან ვიცი რომ 100%-ით რძისგან მზადდება.
საქართველოს ნაწარმოები ყველა ხაჭო კი აღდგენილი რძისაგან.
* * *
Doorwellsonისე ერთი პერიოდი დედაჩემი გლეხებისგან ყიდულობდა ნადუღს.
მაგრამ ეგ უკვე გამართლებაზეა. ერხელ ისეთი საშინელი გემო ქონდა, გავიქნიე ნაგავში და აღარც გავკარებივარ არაქარხნულს.
This post has been edited by iiraklii on 15 Jun 2016, 13:27
მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)