ეგეც მართალია, ჩემო კარგო როჯერის ფანო, მაგრამ წელს ასე მგონია რომ ჯოკოვიჩI მოიგებს ამერიკას რადგან წელს საკუთარ თავს აჯობა და საუკეთესო შედეგი აქვს ტურში. ეს დიდ პლუსს აძლევს.
ასეთი შედეგს ჯოკოვიჩი გაისად უკვე ვეღარ გაიმეორებს და მერე წამოვა კომენტარები ისეთი, რომ თავმოყვარე ჯოკოვიჩის ფანმა არც კი უნდა წაიკითხოს!
* * *
ჯოკოვიჩი სპეციალურ დიეტაზეა. მას ეკრძალება ბორბლის, ქერის, შვრიის და ა.შ. მიღება. ანუ ვერ ჭამს პურს, პიცას, პასტას...
ამიტომაცაა ასეთI გამხდარი და გალეული, სამაგიეროდ ამ დიეტამ შედეგი ნამდვილად გამოიღო და ჩვენი ბიჭი პირველი ჩოგანია უკვე.
თვითონ ნოვაკიც აღნიშნავს, რომ წონაში დაკლებამ ხელი შეუწყო მის თამაშს,
Djokovic Is Gluten-Free... Are You? Prior to reaching the 2010 US Open final, Novak Djokovic found out he had coeliac disease, which affects about one in 100 people. It means he is intolerant to gluten found in many grains.
Four months ago, the Serbian revealed his secret.
Only then did his ATP World Tour rivals fully realise his success and subsequent rise to No. 1 in the South African Airways ATP Rankings was not just down to his agility, baseline aggression and strong serve, but to his diet.
Under the guidance of his nutrionist, Igor Cetojevic, Djokovic was steered away from wheat, barley and rye. He went onto compile a 41-0 start to the 2011 season.
Speaking in April, Djokovic admitted, "He's done a great job in changing my diet after we established I am allergic to some food ingredients, like gluten. It means I can't eat stuff like pizza, pasta and bread. I have lost some weight but it's only helped me because my movement is much sharper now and I feel great physically."
So should everyone go gluten-free? Hold on. You shouldn't jump on the bandwagon too soon. First, you must understand why people are on this diet.