მე თბილისელი ვარ იქაური ფესვებით უბრალოდ ზაფხულობით ვიზრდებოდი იქ
ახლა ჩემო მეგობარო იქაც გათახსირდა ხალხი, იქაც თურქული ფქვილით აცხობენ ალბათ.
დაფიქრდი ჩემს წინადადებაზე. ფართი თუ არ გაქვს გახეირებ კარგად.
ბიძაჩემსაც ვკიტხავ იქაურია იქნება იცის.
შენ რა პონტში ხარ ახლა ეგ მაინტერესებს, ანუ ფული გაქვს და ყველაფერი გინდა მონახო?
ანუ მცხობელი, ადგილი, პროდუქტი და ასე შემდეგ?
ანუ ჯერ არ გაქვს გამოცდილება როგორც ჩანს.
კუტუზოვი ბახტრიონის კუთხეში 900 პურს ყიდიან თურმე დღეში

მაგარი ბიზნესია.