წიწიბურას ამზადებთ წინა საღამოს.
წიწიბურის დალბობის 2 წესი არსებობს:
1.ერთ ჭიქა მდუღარე წყალში ჩაყრით 3 ს.კოვზ წიწიბურას. ჭურჭელს დაახურავთ სახურავს. დილას გადაწურავთ წყალს და ისე აურევთ ერთ ქილა მაწონში.
2. წიწიბურას პირდაპირ მაწონში ალბობთ.
მთელი დღის განმავლობაში მიირთმევთ ამ ნარევს. ნეიტრალური გემო აქვს, უგემური არ არის(თუ რა თქმაუნდა, რომელიმე პროდუქტზე არ გაქვთ "ლიჩნაია ნეპრიაზნ"

)
მე ადრე წყალში დამბალს ვაკეთებდი. წუხელ პირდაპირ მაწონში დავალბე. ვნახოთ რა გამოვა.
ია ნე ენდოკრინოლოგ, მაგრამ გამიგია, რომ შაქრიანი დიაბეტით დაავადებულებს უნიშნავენ მსგავს დიეტასო.
კიდე ვრცლად?