ძმის დაღუპვის გამო არ წამოსულა აქ
უკრაინის ნაკრების მთავარ მწვრთნელთან კუჩინოვთან ჰქონდა მაგარი კონფლიქტი, მაგის წონაში ანასტასიას კონკურენტი ნაკრებში იყო ანასტასია ლისენკო, რომელიც არის კუჩინოვის გაზრდილი
ხოდა არ ახარებდა გოტფრიდს..(ამბობენ ქმრის გამოო) რიოს ოლიმპიადის წინ კიდე პირდაპირ უთხრა რო შანსი არ გაქვს ბრაზილიაში წასვლისო, ადგა ანასტასია წამოვიდა ჩვენთან..
ახლა უკრაინას საერთოდ დისკვალიფიკაცია ადევს დოპინგის გამო და ანასტასია საქართველოს დროშით მსოფლიო ჩემპიონი გახდა

კუჩინოვამდე უკრაინის ქალთა ნაკრების მთავარი მწვრთნელი იყო სწორედ ანასტასიას ქმარი, დენის გოტფრიდი, რომელიც არის მილიციის ვიცე-პოლკოვნიკი
2014 წელს მაიდანის ამბების დროს პრეზიდენტ იანკუკოვიჩის დაცვაში იყო (ბრძანებას ვასრულებდიო) ბერკუტის ომონთან ერთად იდგა და ვიქტორას გაქცევის მერე დააცურეს ..ეგეც იყო ერთ-ერთი მიზეზი რო აქეთ წამოვიდა ანასტასია
ანასტასიას ქალიშვილობის გვარია - რომანოვა
უკრაინის ნაკრებში ქმართან ერთად...2012 წლის ფოტოა, მაშინ 69 კგ-მდე წონაში გამოდიოდა

ქმარი ბერკუტის რიგებში 2014 წელს მაიდანზე...
Как вы, тренер, оказались на баррикадах?
"Был сформирован отряд из офицеров, чтобы дать возможность отдохнуть уставшим солдатам. Нашей основной задачей было охранять Верховную Раду и Кабинет министров Украины. Чтобы разрешить политический кризис админздания должны были работать, а депутаты принимать решения.
Оружия нам не выдавали. У нас было только защитное обмундирование - бронжилеты и щиты. Все было спокойно и никаких приказов о наступлении или силовом разгоне демонстрантов нам не давали.
В последний день был приказ вооружить нас, но внутренним войском не успели выдать оружие. Мои руки не в крови. Хотя мне многие звонят и обвиняет в этом. Я понимаю, что это эмоции, но это очень неприятно.
Все хотят нас разделить - есть народ, а есть милиция. Если ты в форме, то значит ты за Януковича. Я давал присягу народу. Я служу закону. Если бы нам давали преступные приказы, то я бы их не выполнял. Но не выйти на работу я также не имел права. Я под присягой. Мы должны охранять атомные электростанции, админздания, служить людям".
This post has been edited by guriaaa on 5 Dec 2017, 14:52