dembo რაღაც ეგრე გამოდის. არადა რაღაც თამაშI მოუწყონ მაინც. იმენა ყველაზე მაგარი ტიპი იყო გუნდში მანკი და რამე . თან ღადაობა მასტიც იყო
“I have thought long and hard over the last few months about my future, and after 12 fantastic years playing, for what I regard, as the best club in the world, I have decided the time is right for me to move on.
I joined Manchester United in the hope of winning trophies, and never in my wildest dreams could I have imagined how successful we would be during my time here. There have been so many highlights, playing alongside some great players who have become good friends, winning my first Premier League title and also that fantastic night in Moscow are memories that I will cherish forever.
Circumstances didn’t allow for me to say goodbye the way I would have liked but I’d like to take this opportunity to thank my teammates, staff, the club & the fans for an unbelievable 12 yrs that I’ll never forget. Winning trophies I dreamed about as a kid came true at this great club.
I am feeling fit and healthy, ready for a new challenge and looking forward to whatever the future holds for me”
აუ ეს დაწერა Fეისზე
და მაგრად დავიგრუზე
Circumstances ეს რას ნიშნავს? ა გარემოებას
გარემოება და ბორდის დედის #####ში ###### ტიპი მადლობას ფეისბუქზე უნდა გვიხდიდეს? სათითაოდ ყველას ოჯახში ჩავათესლე ვინც რიოს საშუალება არ მისცა გამომშვიდობების. ამათI ნაწყლი დედები #####ან იმედია სათIთაოდ ყველა რო მოკვდებიან დასაფლავებაზე ლაიკებით მიუსამძიმრებენ
აუ ტიპი რა მაგრად შემეცოდა ამდენი წელი ასეთი მაგარი პიროვნება თან გუნდისთვის და ფეისბუქზე ვაცილებთ
თქვენი დედას შესცა ქლევერლიმ
ფერგი შენი დედა #####ან
გიგზ შენი დედაც #####ან ზემოდან
და მოიეს შე განდონო
ბორდი ###ტა ჯგრო
პ.ს რაღაც ### კომენტარებს რო უწერენ ხოლმე ფეისზე სტარებს ვერ ვიტან და პირველად დავუწერე კაცს მადლობა თქო
* * *
აუ ხო ვიცოდი რო წასასვლელები იყვნენ მეც ხო ვიძახდი უნდა გავუშვათ თQო მარა
რიო და ვიდაზე მაგრად დამწყდა გული
ევრაზეც ეგრე იქნება
ამათI დედა #####ან ამდენი ლეგენდა მიდის მამენტ ერთად რამე მოაწყეთ 1 ### ამხანაგური მაინც ტაში დაუკრან სასტავს . რა განდონები აღმოჩნდნენ. გიგზს ხო კარგად ულოკეს მაგის დედას ######.
გიგზის ლეგენდა დედის #####ში ჩავათესლე ეგ რო ნორმალური ყოფილიყო ან რიოს ათამაშებდა საჭირო დროს ან გამოვიდოდა და რიოს აცლიდა დამშვიდობებას რამეს იზავდა ვობშემ. თვითონ ხო კარგად იტიპა და აკვრევინა მთელ სტადიონს თავი
შენი განდონი დედა #####ან რა უნამუსო დედას ###### ჩაკვდა სტადიონზე ტიპი 40წლამდე სტადიონზე გვესვენა და კიდე ნაბიჭვარი თვითOნ გადმოხტა ხელი აქნია გიჟი მიშასავით აქეთ იქით და ევრა და რიო გადააგდო ამ განდონმა
Защитник «Манчестер Юнайтед» Рио Фердинанд принял решение покинуть «Олд Траффорд» после 12 успешных лет выступления в клубе. Рио провел в составе «красных дьяволов» 454 матча и забил 8 голов.
«В течение последних нескольких месяцев я долго и тяжело размышлял относительно своего будущего, и после 12 фантастических лет, которые я провел здесь, выступая за лучший клуб в мире, я решил, что для меня настало время двигаться дальше»,- говорится в заявлении, размещенном на сайте футболиста, которое приводит официальный сайт клуба.
«Я пришел в «Манчестер Юнайтед» в надежде выиграть трофеи, и никогда, даже в самых смелых мечтах, не мог себе представить, насколько мы будем успешны во время моего пребывания здесь. Было очень много ярких моментов, я играл рядом с несколькими великими футболистами, которые стали моими друзьями, здесь я выиграл свой первый титул Премьер Лиги, а ту фантастическую ночь в Москве я запомню навсегда».
«Обстоятельства не позволили мне попрощаться с болельщиками так, как мне бы этого хотелось, но я хочу, пользуясь случаем, поблагодарить своих партнеров по команде, персонал клуба и болельщиков за те невероятные 12 лет, которые я никогда не забуду. Мечта о выигрыше трофеев, о которых я грезил в детстве, воплотилась в реальность в этом великом клубе. Я чувствую себя хорошо, готов к новым свершениям и с надеждой смотрю в своё будущее».
«Манчестер Юнайтед», в свою очередь, поблагодарил Рио за долгое и преданное служение клубу и пожелал ему всего хорошего в будущем.
Как сообщает BBC, руководство 20-кратных чемпионов Англии предложило Фердинанду присоединиться к легендарным игрокам клуба и занять пост посла «Манчестер Юнайтед», однако ожидается, что Рио продолжит свою игровую карьеру и может принять это предложение позже.
რუსულადაც დაიდო
«Манчестер Юнайтед», в свою очередь, поблагодарил Рио за долгое и преданное служение клубу и пожелал ему всего хорошего в будущем.
აი ამათი დედის #####ში ჩავათესლე ეღადავებიან ტიპები ხო აი თქვენი განდონი დედას ###### გიგზთან ერთად
და აუ ამ დილა ადრიან რა უაზროდ ამშალეს
პროსტა ესეთი განდონები როგორ აღმოჩნდნენ სუყველა ლეგენდების დაფასებაო და ის დედა მითესლილი ფერგის ბოზი გიგზი 40წლამდე კარგად ყავდათ და ულოკავდნენ და ამას არ აცადეს ნორმალრუად გამომშვიდობებაც
This post has been edited by VALETA on 13 May 2014, 11:12
------------------------------------------------------------------------------------