ამას რომ დელპიეროზე ადამიანი იტყვის, იმას ფეხბურთი არ უყვარს.
დელპიერო იყო ის ადამიანი რომლის ავტორიტეტის გამო დარჩა გუნდში 2006 წელს ბუფონი, ნედვედი, ტრეზე... არცერთი მათგანი არ დარჩებოდა დელპიერო რომ დათანხმებულიყო მაშინ იუნაიტედში გადაბარგებაზე.
დამისახელეთ ამაზე დიდი ვაჟკაცობა და ერთგულება რა გინახავთ ფეხბურთში და როდის.
ნებისმიერ მათგანს შეეძლო სურვილის შემთხვევაში სხვადასხვა გრანდში გადაბარგება, მაგრამ არ ქნეს.
ეგ ბებერი დელპიერო იყო სერია ა-ში დაბრუნების შემდეგ პირველივე წელს ბომბარდირი რომ გახდა.
ბებერ ალეს ბერნაბეუ ფეხზე ამდგარი უკრავდა ტაშს.
რამდენ მასეთ შემთხვევას გაიხსენებთ?
სულ ახალგაზრდა იყო ალე როდესაც უდინეზესთან საშინელი ტრავმა მიიღო, ბევრი ამბობმდა მაშინ, რომ ვეღარ შეძლებდა ფეხბურთის თამაშს. შეძლო დაბრუნება, მაგრამ სისწრაფე საერთოდ დაკარგა მის მერე... ამის მიუხედავად მისი კარიერა ოქროს ასოებითაა ჩაწერილი მსოფლიო საფეხბურთო ისტორიაში.
იუვენტუსის ყველა დროის საუკეთესო ბომბარდირი
იუვენტუსის რეკორდსმენი ჩატარებული მატჩების რაოდენობით
სერია ა-ს 8 გზის ჩემპიონი
ჩემპიონთა ლიგის, უეფას, სუპერთასის და საკონტინენთაშორისო თასის გამარჯვებული
მსოფლიო ჩემპიონი და ევროპის ვიცე ჩემპიონი
იტალიის ღირსების კავალერი და ოქროს ცეპის მფლობელი სპორტული დამსახურებებისთვის
(ბევრს შეიძლება წარმოდგენაც არ ქონდეს ეს რამხელა პატივია)
ასეთი წარმატებული კარიერის მიუხედავად, ნებისმიერი იუვენტინოსთვის დელპიერო პირველ რიგში ვაჟკაცობის, ღირსების და ერთგულების ეტალონია.
იიიი

Платини: "Единственный игрок, в котором я вижу себя. Он был рожден, чтобы быть живой легендой."
Дзофф: "Всего того, чего бы я не сказал о Але, будет мало.
Зидан: "Я хотел , чтобы Дель Пьеро был со мной, когда я получал приз лучшему игроку мира."
Тотти: "Я хотел бы той любви, которая есть у Але. Я - король Рима, а он - король всей Италии, и это большая честь."
Чезаре Мальдини: "Я тренировал множество игроков, но с точки зрения качества, никто и близко не дошел до уровня Дель Пьеро."
Липпи: "Я даже своим детям не доверяю на столько, на сколько я доверяю Дель Пьеро."
Индзаги: "Любой, кто играет вместе с Дель Пьеро, превращается в звезду и чемпиона."
Марадона: "Он все делает так просто, он один из немногих игроков, которые доставляют мне удовольствие, когда я слежу за его игрой."
Баджо: "Если есть кто-то, кто должен заменить меня, то это он, Дель Пьеро."
Роналдо: "Дайте мне магию Дель Пьеро и я буду лучше, чем Марадона."
Рауль: Дель Пьеро это бренд."
Пеле: "Дель Пьеро это уникальный игрок, который удовлетворяет своей игрой."
Дзамбротта: "То, что он не выигрывал Золотой Мяч шокирует меня и оставляет горький осадок."
Шевченко: "Ни один игрок не пугает меня так, как Дель Пьеро."
Клиннсман:" Он смесь Баджо с Зиданом. Невероятная смесь."
Фергюсон: "То, что Дель Пьеро никогда не получал награду лучшего игрока от Фифа, удивляет меня."
Рикельме: "Я бы хотел сыграть с ним вместе, даже несколько секунд."
Месси: "Если бы это зависело от меня, то Дель Пьеро и Марадона это лучшие игроки."
Ван Дер Сар: "Когда я играю против него - я напуган, даже на тренировках."
Буффон: "Я ничего не боюсь, если Дель Пьеро с нами на поле."
This post has been edited by iraklious89 on 5 Feb 2016, 16:49
Poker is a lot like sex. Everyone thinks they are the best, but most don’t have a clue what they are doing.
ჩერეზ შეყვარებული ©