კაროჩე ერთია ჯიგარია ნატახტრშI მუშაობს, არ ვიცი როგორ მარა ხანდახან აძრობს ხოლმე რა ადგილზე მოხარშულებს. ყველანაირი მარკების გარეშე, ჩვეულებრივ პლასმასის ორიანებით.
ცვეტში ძალიან გემრიელია ხოლმე, მაღაზიებში რასაც უშვებენ იმას რას უშვებიან ხ.ზ

როგორც ვიცი ძალიან დიდი მნიშვნელობა აქვს პივაში წყალს, ჰოდა გერმანის ბევრ ქალაქში ონკანის წყალი ვაბშე არ ისმევა მარა ასეთი კაი ლუდები აქვთ და ჩვენ კიდე რა წყალი გვაქვს და რა ლუდები

კარსლბერგიც ჰო ასწორებს, აქც ხშირად ვსვამ ხოლმე. მარა კოპენჰაგენში ვიყავი და იქ გავსინჯე, აი სულ სხვა გემო ქონდა ადგილზე

ჰო კიდე ერთი რამეც, რაც ვიცი. პივა უნდა ესხაც მუქი ფერის ბოთლში, მწვანეში და ღია ფერში სუფთა მარკეტინგული გათვლების გამოა, ლამაზად ჩანს. თორე სინათლე რაღაც პონტსი აფუჭებსო როგორც ვიცი.
და მამენტ რო დავაკვირდი, იგივე ავგუსტინერი, პაულანერი, ფრანზისკანერი და სხვა ლუდები მართლა მუქ, ყავისფერ ბოთლებშია.
ჰეინეკენი, კარსლებრგი, იგივე კორონა და ა.შ უფრო მარკეტინგულ გათვლებზეა ორიენტირებული