Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη_ კარგი ნაწერია საკმაოდ

Το προφίλ της Nίνι του Χ-factor
Σταρ στη Γεωργία, παρ’ ολίγο νικήτρια του ελληνικού X-Factor, ερωτευμένη σύζυγος και μητέρα. H Νίνι Σερμαντίνι, η τραγουδίστρια με την κρυστάλλινη φωνή, άνοιξε την καρδιά της στο ένθετο «PIAZZA» της εφημερίδας Veto αυτής της Κυριακής και μίλησε για τον έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή και σύζυγό της Βαγγέλη Τσιτσάκη , την αναγκαστική επιστροφή της στη Γεωργία μετά τη λήξη της πράσινης κάρτας της (και ενώ δεν είχε δεχτεί κάποια επαγγελματική πρόταση) το X-Factor και την ντροπή που ένοιωσε όταν ο Νίκος Μουρατίδης την κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησε το παιδί της για να μείνει στο σόου.
Η Γεωργιανή τραγουδίστρια που φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγο της για τον φακό του «Piazza» δήλωσε ότι δεν έφτασε άδικα μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού καθώς μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. «Ο κ. Μουρατίδης δεν έπρεπε να μου μιλήσει έτσι γιατί και ο ίδιος ξέρει καλά ότι δεν πούλησα και δεν πουλάω το μωρό μου για να συγκινηθεί ο κόσμος.
"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία μάνα θα ξεπουλήσει αυτήν την ιστορία για να γίνει διάσημη. Αυτό που είπε είναι ντροπή".
Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν εκείνος που πίστεψε στις δυνατότητές της. Τόσο που δεν δίστασε να διώξει την Ηβη, που θεωρούνταν φαβορί, για χάρη της. Αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της τραγουδίστριας στο παιχνίδι. «Δεν ήθελα να είμαι με την Ηβη στην ψηφοφορία για είμαστε φίλες. Τώρα τι έγινε μετά με τη Sony και τον κ. Θεοφάνους δεν ξέρω. Αλλά πιστεύω ότι δεν φταίω εγώ που έφυγε από το παιχνίδι». Στο πλευρό της κατά τη διάρκεια των live στάθηκε και ο Σάκης Ρουβάς.
Ο μεγαλύτερός της θαυμαστής, όμως, είναι ο άντρας της, Βαγγέλης Τσιτσάκης. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ήταν η αιτία που η Νίνι άφησε τη μεγάλη καριέρα που έκανε στην πατρίδα της για να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. «Εχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και δεν μπορούσα να συνηθίσω στη Γεωργία.
Ηθελα να γυρίσουμε πίσω. Εχω μάθει σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ. Το ξέρω ότι άφησε πολλά για μένα. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι μπορεί να κάνει καριέρα στην Ελλάδα. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό. Εχει φωνή και ταλέντο. Είναι κρίμα να καθίσει σπίτι και να πλένει πιάτα».
Το love story τους γεννήθηκε στην Ελλάδα, όταν η Νίνι είχε έρθει για μια συναυλία που δόθηκε για τους Γεωργιανούς μετανάστες. Από τότε είναι συνέχεια μαζί. Τώρα η Νίνι και ο σύζυγός της έχουν επιστρέψει στη Γεωργία αφού η πράσινη κάρτα της έληξε τις προηγούμενες ημέρες.
Η Νίνι, ωστόσο, σε πείσμα όλων, υπόσχεται ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τα καταφέρει. Και μόλις τακτοποιήσει τα διαδικαστικά με την παραμονή της είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει δριμύτερη.