HurricaneKat.კი
მერცხლის ბუდეს იყენებენ ჩინელები. ჯიში არსებობს, რომელიც კლდეებშ აშენებს ბუდეებს. საკუთარი ნერწყვით აწებებს რაღაცეებს და დელიაკტესად მიიჩნევა. მაგისი შემგროვებლებიც არსებობდნენ
ისე ნეტა ვის მოაფიქრდა რომ ეგ მოემზადებნა ან ეჭამა პირველად?
აქლემის ფლოქვი შეგიძლაი ნებისმიერი ფლოქვოსან-ჩლიქოსნის ფლოქვ-ჩლიქით ჩაანაცვლო
ნახარში იქნება ძვლის და დემი-გლასის სახემდე მიიყვანო
დემი გლასი არის ბულიონსი ბულიონი. დიდხანს ხარშავ სანამ სულ არ გამოვა ძვლიდან და ჩლიქებიდან ყველანაირი ჟელატინი და კალციუმი. და მაგას იყენებენ კულიანრიაშ. დღეისთვის ამგისი გაუმჯობესებულივ არიანტებიც არსებობს.
ხოდა ალბათ მაგ პონტშ მოამზადა ვინემმ„
დათვის თათიც ხორცია რა და რამეს შეჭმა
მე მიჭამია დათვის ფარში დანაკონსერვები,ხ ახვით და რამეები მოთუშული. დაახლოებით გავიადინის კონსერვსა და ღორის კონსერვს შორის იყო გემოთ.
ნუ იქნება რიგი პროდუქტი, რომლით მომზადებისასაც სხვა გემოზე უფრო წავა რა
მაგალითად მწვადს ხომა კეთებენ ქათმიდანაც? თ სიევე დაამარიანდებ როგორც ღორის სამწვადეს, ხახვის წყალობით არომატით ღრის მწვადს მიამსგავსებ ამგრამ გემოა რ მგოეწონება, წვნაინი ღორის ამგიერ გამომშრალი ქათმაი შეგრჩება
ამიტოამც ქათამი სხვაგვარად უდნა დაამარინადო. ამ შემთხვევაშ ქათმის გემო სულს ხვანაირი იქნება და დაუვიწყრად მოგეწონება

ამიტომაცაა სხვადასხვანაირი მარინადებიც რომ არსებობს რა
Cecy Elliottვერძ რომ ხარ ამიტომაც დაგრთე ნება პირველ ჯერზე გადაგეხადა
ერთხელ დაგპატიჟებ კაცო, მეორედ - ვნახოთ ;დდდ