annak
უღრმესი მადლობა დღესვე გავივლი თუ მოვახერხე
* * *
შემიძლია ერთი რჩევა მოქცეთ როცა წონის დაკლებაზე ფიქრს დაიწყებთ მხოლოდ სასწორის შკალას ნუ უყურებთ,პირველ რიგში იფიქრეთ თქვენს ორგანიზმზე რომელსაც დაზიანების შემთხვევაში ადვილად ვერ შეაკეთებთ და ვერც გამოცვლით. აუცილებელია ორგანიზმს მიაწოდოთ ის მინუმი ენერგიისა რაც მას არსებობისთვის ჭირდება .შეურაცყოფას არავის ვაყენებ ,მაგრამ ყველაფერს განათლება და კულტურა ჭირდება,ადამიანმა უნდა იცოდეს რომ მას საკვების დანიშნულება არსებობაა და არა განცხრომა,ვეთანხმები იმ გამონათქვამს რომ ”ადამიანი ისე გამოიყურება როგორც ჭამსო”მიიღეთ მხოლოდ ისეთი პროდუქტები რომელიც უფრო ჯანმრთელს და ლამაზს გაგხდით.მაგ ოსპი....
ვისაც წონაში დაკლება გინდათ და თან ჯანმრთელობაც არ დაიზიანოდ იდეალური პროდუქტია და რატო???????იგი შეიცავს ვიტამინებს A, B1, B2, B3, B6, B12,F განცაკუთრებით ბევრია ვიტამინი C და E, ასევე რკინს, მარგანეცს, ნატრიუმს, სელენს, სპილენძს ფოსფორს ,თუთიას.და ყველაზე მთავარი იგი დიდი რაოდენობით შეიცავს სრულყოფილ ცილებს,თავიდან აგაცილებთ ანემიას ,ამაგრებს კაპილარის კედლის განვლადობას . ის საუკეთესოა გამძაფრებული შიმშილის გრძნობის თავიდან ასაცილებლად. ნახშირწყლებისა და უჯრედისის შეთავსების წყალობით, რომელიც მათ სწრაფი გადამუშავებისაგან იცავს, ტვინი დიდი ხნით არის უზრუნველყოფილი დანაყრების შესახებ ინფორმაციით. თან ძალიან გემრიელია (ნუ ჩემთვის ასე და იმედია თქვენც მოგეწონებათ)პრობლემა ისაა თბილისში ვერ ვიპოვე , თუ ვინმე შეხვდებით მომზადების წესებს გასწავლით .გისურვებთ წარმატებებსსსსსს!!!!!
* * *
მისი პლიუსი ის არის რომ მცირე ულუფა საკმარისია რომ დანაყრდეთ დიდი ხნით,არ გაგაწამოთ შიმშილის გრძნობის დათმენამ და თან ორგანიზმაც მიიღოს ყველაფერი რაც მას აუცილებლად ჭირდება...
* * *
matusala_5
როგორ უნდა მოვამზადო???????