მე პირადად გამიფუჭდა დუხოვკა (

) და მიწევს ეხა ტაფაზე გაკეთება
(დღეს გავაკეთე სხვათაშორის)
ხოდა რაღაც მგონი სტრანნი რეცეპტია მაგრამ აი ძალიან მაგარი ცომია, ნახევრად ფენოვანია იდეაში
ესეიგიი
აუ მაგრამ მე ყოველთვის თვალზე ვაკეთებ და საშუალო ზომის 2 ცალი ხაჭაპური გამოდის ..
დაახლოებით 700 გრამი ფქვილი, 1 ჩაის კოვზი საფუარი, ცოტა მარილი, 2 ს.კ. ზეთი, 1 კვერცხი ..
ცომს მოზელ, გააჩერებ აფუებამდე, მერე რო აფუვდება გაშლი, ოღონდ თხლად არა, სადღაც 1სმ მდე ან ცოტა მეტი კიდე.
მანამდე უნდა გქონდეს მარგარინი (ნუ კარაქი თუ იქნება მთლად უკეთესი, მე სულ მარგარინით ვაკეთებ და კაი გამოდის.) დარბილებული და თხლად დაჭრა ეს მარგარინი და ამ ცომზე დააწყო რო მთელი ზედაპირი დაიფაროს.
მერე ამ მარგარინიან ხომს რულეტივით დაკეცავ და ცოტახანს დატოვებ. ამასობაში დაახლოებიტ 500 გრამი ყველი გაამზადე და ნუ მერე ჩვეულებრივად .. ის ცომი გაშალე (ცომიდან გამომძვრალმა მარგარინის ნაწილებმა არ შეგაშინოს

) და ნუ ყველი და მერე ჩვეულებრივად. გაცხელებულ ტაფაზე. ჯერ ძალიან ნელ ცეცხლზე, მერე რო დაიხრუკება ოდნავ, გადააბრუნებ, ისევ ნელ ცეცხლზე და ბოლოს 3-4 წუთი მაღალ ცეცხლზე.
ძალიან გემრიელია, რბილი და ფაფუკი გამოდის .. თან ის მარგარინი მერე რო გამოდის, დამზადებულს ცხიმის წასმაც აღარ უნდა ..
დღეს 6 ხაჭაპური გამოვაცხვე
You'd be surprised how much it costs to look this cheap.
ყველა ცხოველი მშვენივრად პოულობს სად უნდა შეყოს, მაიმუნიდან დაწყებული, ლეოპარდებით დამთავრებული,მაგრამ ქართველი ბრძენი ერი აანალიზებს სიტუაცის (C) FOXX