ამ რეცეპტს ვიყენებ ,ტყუილი რომ არგითხრა მინიმუმ 20 წელიწადია

პირველად როცა მოვზილე,მე ძმარზე მოვზილე და შიგნით ცომსაც ოდნავ ცხიმს ვუშვრები,ჩემმა უფროსმა დამ ცხვირი ჩამაყოფინა
ის ჩემზე 15 წლით უფროსია, ნამცხვრებში და ცომეულში სუპერია,ჰოდა ძმრის სურნელი სდიოდა ცომს,ეს რა გაგიკეთებია ტყუილად გააფუჭე მასალაო....მე მეწყინა

,მაგრამ ჯიუტად(ჯავახელი ჯიუტი ვარ

)გავაგრძელე მზადება ცომის,გადაკეცვის! მეთოდით........
მოკლედ რომ ვთქვა ,ჩემმა დამ რეცეპტი ამახია

და დღესაც მაგ ცომით აცხობს და სულ იხსენებს ჩემს ჩაყოფილ ცხვირს ცომში
ეს ცოტა ლირიკული გადახვევა იყო.....
ასე რულეტივით მოხვევა და ლოკოკინასავით ფორმის მიცემა მე 5 წლის უკან ვნახე ერთერთ ოჯახში და მის მერე სულ ასე ვამზადებ,მარტივად.
თუმცა გადაკეცვაც არაა ჩემთვის რთული
ზოგს საჭმლის ჭამაც არ გამოსდის
This post has been edited by rtuli on 11 May 2010, 17:07