northმოკლეთ სადღაც ვიპოვე ქართულად ეწერა და მაგის მიხედვით გავაკეთე.
რა გჭირდება:
წყალი
ანაკომის "პაჭკები რომაა ეს
კვერცხი
მწვანილი
მაიონეზი
ლორი
კომბოსტოს ფოთლები
ყველი - სანტინოს სამკუთხედი ყველები რომაა ესა. (ისე მაიონეზი და ყველი ერთად არ მიდის და შენ შეარჩიე რომელიცა გირჩვნია ის გაუკეთე ან საერთოდ არაჟანი სცადე მე არ მიცდია მაგრამ კაი უნდა იყოს)
წამოადუღე წყალი და პარალელურად ლორი მობრაწე ტაფაზე ისე რომ ძალიან არ დაგეწყვას, და მოხარშე კვერცხიც.
ანაკომის მაკარონი ჩაყარე წყალში, 3 - 4 წუთში ჩაყარე მობრაწული ლორი, 3-4 წუთის დუღილის მერე ჩაყარე კომბოსტოს ფოთლები მაგრამ მაქსიმუმ 2 წუთი იყოს მდუღარეში რო გემო არ დაკარგოს, ხარშვა მორჩა, ანაკომის "პაჭკაში" რაც სუბნელებია მოაყარე, სიცხარისთვის შავი პილპილი ან წითელი გაუკეთე( ცხარე კერძია ზოგადად) გადმოდგი დაჭრილი მწვანილი მოაყარე, ორად გაჭრილი მოხარშული კვერცხი ჩადევი, ყველი ან მაიონეზი ან არაჟანი გაუკეთე, დადგი მაგიდაზე მიუჯექი და მიირთვი

))
პირველად 20 წუთი დამჭირდა მაგრამ ძალიან მალე კეთდება მაქსიმუმ 7-8 წუთში მზადა ადუღებიდან
This post has been edited by si maare on 16 May 2016, 12:29