Levan_Lionაღმოსავლური ჩაი არ ვიცი როგორ ყენდება.
გააჩნია ფოთლოვანია თუ წვრილად დაფქვილი.თუმცა ყველანაირი ჩაი შეიძლება გაირეცხოს.რადგან ჩაი მოკრეფის და გაშრბის დროს იმტვერება თავისებურად.ამიტომარის საწირო ჩაის ცივი წყლით გარეცხვა.
წვრილ სეტკაში ჩაყარე ჩაი და ცივი წყალი გადაავლე,ზედმეტ მტვერს გააცლის და ჩაის უფრო ბუნებრივი გემო და არომატი ექნება.
დიდი მნიშვნელობა აქვს თუ როგორ ჭურჭელში დააყენებ ჩაის და რამდენი ხანი,კერამიკის და ემალის ჭურჭელი საუკეთესოა ჩაის დასაყენებლა.
ჩაი უნდა დაყენდეს მინიმუმ 15-20წუთი.
აი როგორ კეთდება ეს ყველაფერი
http://www.youtube.com/watch?v=tr85y7FANTI * * *
Levan_Lion
აღმოსავლური ჩაი არ ვიცი როგორ ყენდება.
გააჩნია ფოთლოვანია თუ წვრილად დაფქვილი.თუმცა ყველანაირი ჩაი შეიძლება გაირეცხოს.რადგან ჩაი მოკრეფის და გაშრბის დროს იმტვერება თავისებურად.ამიტომარის საწირო ჩაის ცივი წყლით გარეცხვა.
წვრილ სეტკაში ჩაყარე ჩაი და ცივი წყალი გადაავლე,ზედმეტ მტვერს გააცლის და ჩაის უფრო ბუნებრივი გემო და არომატი ექნება.
დიდი მნიშვნელობა აქვს თუ როგორ ჭურჭელში დააყენებ ჩაის და რამდენი ხანი,კერამიკის და ემალის ჭურჭელი საუკეთესოა ჩაის დასაყენებლა.
ჩაი უნდა დაყენდეს მინიმუმ 15-20წუთი.
აი როგორ კეთდება ეს ყველაფერი
http://www.youtube.com/watch?v=tr85y7FANTILevan_LionLevan_LionLevan_Lion * * *
.........................................................................
* * *
http://www.youtube.com/watch?v=tr85y7FANTI This post has been edited by Giorgi janibegashvili on 14 Nov 2011, 00:34