აპარატის ფასზეა დამოკიდებული რამდენად კარგი შეფარდება აქვს წნევა/ტემპერატურას გატარებისას
უნრდა იყოს რაღაც მგონი 12 ბარი და მგონი 95 გრადუსი
მოკლედ თუ ცივია წყალი ან წყნევა არ აქვს ბანძი გემო გამოვა
ამის გარდა გაცხელება უნდა აპარატს ასე გამოყენებამდე 30 წუთით ადრე უნდა ჩაირთოს
„ინდუსტრიალ" თუ მოკლედ რაც კაფეებშია ეგენი ძვირებია 10000-ს ფარგლებში ზოგი
და დიდებია და წნევა/ტემპერატურა იდეალური აქვთ
სახლის პატარა აპარატები 200-500 $ კარგად უნდა დამუღამება რო ტემპერატურა დაიჭირო
ეგ სურათი რომ დადე საკმაოდ კარგია
ჩვენც ვაჩუქეთ ახლობელს და კმაყოფილია
მგონი გაზზე რომ დგავ ტემპერატუღით ცდილობს წნევის შექმნას
თუმცა აპარატი ჯობია მაინც იმჰო
ეხლა იმ იტალიურზე შევეჩვიე ძალიან კარგი ფასი/ხარისხი შეფარდება აქვს
მაგრამ რობუსტა შენ რომ დადე ეგ მაინტერესებს
ამდენი წელია ყავას ვხვამ და რობუსტიანი ყავა არ გამისინჯავს