გაზის ღუმელს არ გირჩევ
1, გაზშ ბევრი ცუდი ნივთიერებაა რასაც პროდუქტი კარგად ისრუტავს
2,ტემპერატურის მითითება საკმაოდ რთულია
3,მოუხერხებელია
4, სამაგიეროდ იაფია ელექტროსტან შედარებით
5, ღუმელი ერთერთი მნიშვნელოვანი ფიგირაა შენს სამზარეულოშ და მასზე თანხის დაზოგვა არ ღირს
ბოშის გარდაც არსებობს სხვა ბრენდები
ქენდი ,კლასსი ,ეფესსი
საკმაოდ დაბალი ფასიც აქვს და ხარისხიც ისეთია 2-3 წელი გეყოფა
მე სახლშ ჯერ კიდევ ბრესტის გაზი მიდგას
ახალ სახლშ აუცილებლად ჩასაშენებელ ტექნიკას ვიყიდი
თუ დიდი მცხობელი არ ხარ შეგიძია მარტო ზედაპირი იყიდო 300-500 ლარის ფარგლებში
და მიკროტალღური ღუმელი ცხობის ფუნქციით (ჩაშენებაც შეგიძია მიკროტალღურის)
საბოლოო ჯამშ მაინც შენი გადასაწყვეტია
* * *
qetidolcheჟარონა სტანდარტულია
ღუმელიც 54 ლიტრია სტანდარტული
76 ლიტრიანი ღუმელიც გვაქვს ერთი უბრალოდ ცოტა ძვირია
საერთოდ ჟარონები არ მოყვება ხოლმე ღუმელებს
ღუმელს რომ იყიდი 1 ფუნქციას გირჩევ რომ ქონდეს აუცილებლად
კონვექცია - ეს არის ყველაზე მაგარი ფუნქცია თუკირამე მოუფიქრებიათ
ცხელი ჰაერის დაბერვით ხდება პროდუქტის ჯანსაღი მომზადება ანუ პროდუქტი არის განა შემწვარი არამედ ამოფუებული და მოხარშლივით
შემდეგ ჩაურთვ გრილს ან მიკრო გრილს და გადაბრაწავ
პირველ რიგში ლამაზია ჯანსაღია და გემრიელია ასე მომზადევული პროდუქტი
არამარტო ცხობისთვის არამედ
კონვექცია შეგიძიათ გამოიყენოთ
ცომის ამოსაყვანად
რძის შესადედებლად
საჭმლის ცხლად შესანახად
მხითხეთ რაც გინდათ
… Но звезды ради людей не падают.
ninois.blogspot.com
Даже рак не совсем плохой парень просто Он тоже хочет жить.
https://www.facebook.com/ninoi877