#11263854 · 22 Oct 2008, 02:57 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
მართალია, აქაური(ინდური)ზაფრანა და ჩვენი ყვითელი ყვავილი განსხვავდება ერთმანეთისაგან. მაგრამ ბაჟეს სასიამოვნო ფერს აძლევს და არც მკვეთრი გემო არ აქვს.ერთი მწიკვი საკმარისია რომ ფერი მისცეს. და სხვათაშორის აქ ინდოელმა გამყიდველმა მასწავლა რომ ზაფრანა უნდა დაიყარო ხელის გულზე, დააყარო ცოტა შაქარი, ძალიან ცოტა და თითით გასრისო შაქართან ერთად. ჩვენებურ ყვითელ ყვავილს მგონი აქეთ არც ხმარობენ, გასონებში კი რგავენ ხოლმე და ქოთნებში, სულ ვფიქობ ნეტა ხომ არ გავახმოთქო, მაგრამ თან მეშინია.
|