შქმერული გავაკეთე ერტხელ და რძე ამეჭრა
რატომ არ ვიცი,
იმის მერე მარტო ნიორწყალით ვაკეთებ...
დღეს მაკარონის დღე გვაქვს
ადრე იტალიელებთან ვცხოვრობდი , ერთ ერტი იყო შეფ პოვარი რესტორანშI და გემრიელ რაღაცეებს აკეთებდა...
დღეს მისგან ნასწავლი მაკარონი გამბებით ფავაკეთე, თუმცა ჩემებურათ რაღაც რაღაცეები დავუმატე და უპრო გემრიელი გამოვიდა
მაკარონი ცალკე მოვხარშოთ,
კალაბასინი, სოკო და გამბები ცალცალკე მოვშუშოთ ცოოტა ზეთშI, შემდეგ შევურიოთ ერთმანეთს.
დავჭრათ ნიორი წვრილად,დავამატოთ , მერე დავასხათ ნაღები იმდენი რომ ეს მასა დაუფაროს ცოტა, შეგვიძლია ნებისმიერი თხევადი ყველი დავუმატოთ, მე FილადელFია გამოვიყენე... თუ სალსა სქელი იქნება, დავამატოთ წყალი რომ გათხელდეს... ცოტა პილპილი და მარილი...
რომ წამოდუღდება, გადმოვდგათ და წინასწარ მოხარშულ და გადაწურულ მაკარონ დავასხატ ზევიდან, ამოვურიოთ და მერე მივირთვათ გემრიელად!
მართლა ძალიან გემრიელია


კალაბასინი შეგვიძლია ყაბაყით შევცვალოთ და გამბები კი ნებისმიერი თეთრი უპხო თევზით
ასე არ გამიკეთებია, მაგრამ დარწმუნებული ვარ გემრიელი იქნება