#14164029 · 6 Jun 2009, 21:27 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
"გებჟალიას" სამეგრელოში ეძახიან რძეში ,და არა წყალში ,გადაზელილ ყველს, ქართულად სიტყვასიტყვითი თარგმანი ასე ჟღერს-"ჩარძევებული," "რძეში ჩალაგებული," ძალიან გემრიელია ღომთან. გადაზელილი ყველის ნაჭრები იმ რძეში უნდა ჩავაწყოთ, რომელშიც გადავზილეთ, შეიძლება ეს რძიანი საწებელა შევასქელოთ პიტნიანი ნადუღით,
--------------------
и однажды утpом, воспользовавшись моим отсутствием, ушла неожиданно, как делают служанки, нашедшие себе лучшее место.
|