მოცარელა..ცხიმმოხდილი და ცხიამიანი.
მოკლედ, ასე გავაკეთე-დაახლოებით 400 მლ რძე ავადუღე., ჩავყარე შიგ წვრილად დაჭრილი პიტნა, წამოვადუღე და ჩავალაგე შიგ დათლილი მოცარელა-3 უცხიმო და 2 ცხიმიანი (თითო 125გრ). მივიყვანე ადუღებამდე, მერე შევაგროვე ყველის მასა (დიდი ტანჯვით

ქაფქირი არ მაქვს) და გადავიტანე ცალკე ჭურჭელში, ვზილე ჯერ კოვზით და მერე, ცოტა რომ შეგრილდა, ხელით. თითქმის მთლიანად რომ დავწრიტე სიტხისგან, გადავიტანე ფორმაში და შევდგი მაცივარში.
ვისაც პრეტენზია აქვს-წამოდუღება არ უნდოდაო, ვუპასუხებ, რომ ეს მხოლოდ ჰიგიენური მოსაზრებების გამო გავაკეთე. სამზარეულო უსუფთაოა..ასჯერ მაინც დავიბანე ხელი

.
დარჩენილი რძით მოვხარშე სიმინდის ფქვილის ფაფა.
tasikuna-tasoსადაა იმერული და კაი ცხოვრება...ამჟამად გერმანიაში ვარ,.
This post has been edited by Solveig on 18 Oct 2009, 18:48
საქართველოში ერთ-ერთი ყველაზე აქტიურად მომუშავე ჰიდროაგრეგატი არის მტრის წისქვილი. © სლავა მესხი
"ქალი-დიდი ძალაა"- გვეუბნება პარტია (© კ/ფ "შეხვედრა წარსულთან")
Vita nostra brevis est, brevi finietur,
venit mors velociter, rapit nos atrociter,
nemini parcetur!