ესეც ჩვენი კლუბის აქტივობები 2009–დან დღემდე
რაღაცეები აკლია, მაგრამ ახლო მომავალში შევავსებთ2009 წლის ოქტომბრიდან - დღემდე17:00, 4 ოქტომბერი, 2009
ლუკა გარგანო
“ნატურალური და ინდუსტრიული ღვინის სექტორების განვითარება და თანამედროვე ღვინის ბიზნესი”
18:00, 27 ოქტომბერი, 2009
ნუგზარ ქსოვრელი
"ღვინის დაგემოვნების შესავალი"
18:00, 10 ნოემბერი, 2009
ლევან უჯმაჯურიძე
„იშვიათი ქართული ვაზის ჯიშები და ჯანსაღი სარგავი მასალის წარმოება“
18:00, 24 ნოემბერი, 2009
გიორგი სამანიშვილი
„მეღვინეობის ზოგადი კურსი“ (ნაწილი პირველი)
18:00, 8 დეკემბერი, 2009
გიორგი სამანიშვილი
„მეღვინეობის ზოგადი კურსი“ (ნაწილი მეორე)
22 დეკემბერი, 18:00, 2009
გიორგი სამანიშვილი
„მეღვინეობის ზოგადი კურსი“ (ნაწილი მესამე)
19 იანვარი, 18:00, 2010
იაგო ბიტარიშვილი
„ქართლის მევენახეობა-მეღვინეობის თანამედროვე მდგომარეობა“
2 თებერვალი, 18:00, 2010
გიორგი გოცირიძე
„კვების ხალხური კულტურა და სუფრის ტრადიციები საქართველოში“
16 თებერვალი, 18:00, 2010
დავით ჩიჩუა
“ღვინის დაავადებები”
27 თებერვალი, 2010
რესტორანი „პურის სახლი“
20–მდე საფასო კატეგორიის საფერავების დეგუსტაცია.
2 მარტი, 18:30, 2010
მალხაზ ხარბედია
Whisky/Whiskey - თამაში ქერის ყანაში
16 მარტი, 18:30, 2010
რამაზ ნიკოლაძე
„იმერეთის მევენახეობა-მეღვინეობის თანამედროვე მდგომარეობა“
8 მაისი, 2010
ახალი ღვინის ფესტივალი
18 მაისი, 18:30, 2010
იაგო ბიტარიშვილი
ეკომევენახეობის ძირითადი პრინციპები (პირველი ნაწილი)
25 მაისი, 18:30, 2010
იაგო ბიტარიშვილი
ეკომევენახეობის ძირითადი პრინციპები (მეორე ნაწილი)
1 ივნისი, 18:30, 2010
დარეჯან გველესიანი
„სიახლე მევენახეობაში“
5 ივნისი, 2010
ქართულ ბაზარზე არსებული იშვიათი ჯიშების დეგუსტაცია
8 ივნისი, 18:30, 2010
ლევან ფრუიძე
„ღვინო ხვანჭკარას ხალხური ტექნოლოგია და თანამედროვეობა“
12-13 ივნისი, 2010
"ღვინის კლუბის" ექსპედიცია გურიაში
15 ივნისი, 18:30, 2010
ბონდო კალანდაძე
"ქართული მაგარი ალკოჰოლური სასმელების ისტორია"
10 ივლისი, 13:00, 2010
საზაფხულო ღვინოების დეგუსტაცია - ტვიშები და ქართული როზეები
5 აგვისტო, 20:00, 2010
ღვინის კლუბის არჩევანი - "ჯაყელების ღვინოები"
წარდგენა რესტორან Hadson&Hooker-ში
19 აგვისტო, 20:00, 2010
ღვინის კლუბის არჩევანი - "ოქრო ღვინო"
წარდგენა რესტორან Hadson&Hooker-ში
20 სექტემბერი, 2010
ჟურნალ "ტაბულაში" დაიწყო "ღვინის კლუბის" ყოველთვიური რუბრიკის ბეჭდვა
25 სექტემბერი
ღვინის კლუბის რთველი - საგურამოს მეურნეობაში დაიკრიფა და დაიწურა ღვინო 25 იშვიათი ქართული ჯიშიდან.
28 სექტემბერი
ნანა რუსიშვილი
„ვაზის კულტურა საქართველოში – პალეობოტანიკური მონაცემების საფუძველზე“
29-30 სექტემბერი
ღვინის კლუბის ექსპედიცია მესხეთში
24 ოქტომბერი, 2010
თბილისობის ფარგლებში ჩატარდა ფესტივალი - "შემოდგომა ღვინის კლუბთან ერთად"
6 ნოემბერი, 2010
მუკუზნების დეგუსტაცია
16 ნოემბერი, 2010
სოლომონ ცაიშვილი
"ქართული ქვევრის ღვინის პერსპექტივები მსოფლიო ბაზარზე"
27-28 ნოემბერი, 2010
"ღვინის კლუბის" ექსპედიცია გურია-სამეგრელოში.
30 ნოემბერი, 2010
ნიკო შაყულაშვილი
"ვაზის წითელი ჯიშების იდენტიფიკაციის ახალი მეთოდი"
7 დეკემბერი, 2010
ჯონ ვურდემანი
"ქართული ღვინო დასავლურ ბაზარზე – პერსპექტივები".
11 დეკემბერი, 2010
ქართული ცქრიალა ღვინოების დეგუსტაცია
21 დეკემბერი, 2010
პაატა შარაშენიძე
"უსახელოური – ლეგენდა და მომავალი"
18 იანვარი 2011
ნიკოლოზ ნატროშვილი
"ორგანული და ბიოდინამიკური მევენახეობის საფუძვლები"
29 იანვარი 2011
ხვანჭკარების დეგუსტაცია
1 თებერვალი 2011
იულონ გაგოშიძე
"მეღვინეობისა და მევენახეობის 8000 წელი საქართველოში"
15 თებერვალი 2011
მალხაზ ხარბედია
"ღვინის მწერლობა და ჟურნალისტიკა"
26 თებერვალი 2011
პრემიალური საფერავების დეგუსტაცია
5 მარტი 2011
ქართული ღვინისა და თევზის შეხამების აქცია
2 აპრილი, 2011
ქვევრის კახური ღვინოების დეგუსტაცია
5 აპრილი 2011
არმაზ შალაშვილი
"ღვინის ბიოლოგიურად აქტიური ნაერთები"
14 მაისი 2011
ახალი ღვინის ფესტივალი
7 ივნისი, 2011
ჰილარიუს პუტსი
,,ქართული მეღვინეობის პრობლემები და პერსპექტივები გერმანელი მეღვინის თვალით”
30 სექტემბერი
30 ლარამდე ღირებულების "საფერავების" საჯარო დეგუსტაცია
18 ოქტომბერი, 2011
ნოდარ ჩხარტიშვილი
,,ქართული ვაზის უნიკალური ჯიშების პერსპექტივები ადგილობრივ და მსოფლიო ბაზარზე”
1 ნოემბერი, 2011
ნიკო თევდორაშვილი
"ქართული ღვინის მარკეტინგი დღეს – შეცდომები და შესაძლებლობები".
22 ნოემბერი, 2011
გიორგი ბარისაშვილი
"ყველაფერი ქართული ქვევრის შესახებ"
2 დეკემბერი, 2011
ვაზის იშვიათი ქართული ჯიშებიდან დაყენებული ღვინოების საჯარო დეგუსტაცია
13 დეკემბერი, 2011
არმაზ შალაშვილი
"ქართული (კახური) ღვინო, როგორც ფუნქციური საკვები"
29 დეკემბერი, 2011
მალხაზ ხარბედიას წიგნის, "ქართული ღვინის გზამკვლევი 2012"–ის პრეზენტაცია
31 იანვარი, 2012
დავით მაღრაძე
"ქართული ვაზის ჯიშები - მოძიება, დაცვა და შესწავლა"
14 თებერვალი, 2012
დავით აბზიანიძე
"ქართული ბრენდი – ისტორია და თანამედროვე მიღწევები".
28 თებერვალი, 2012
იაგო ბიტარიშვილი
"ამერიკის ღვინის ბაზარი და მარკეტინგი"
20 მარტი, 2012
მალხაზ ხარბედია
"ქვევრის ღვინო თანამედროვე ქართულ ბაზარზე – ტენდენციები, პერსპექტივები".
6 აპრილი, 2012
ქვევრის კახური ღვინოების დეგუსტაცია
23 აპრილი, 2012
ჯესიკა ბელი – ღვინის კლუბის სტუმარი
12 მაისი, 2012
ახალი ღვინის ფესტივალი 2012
29 მაისი, 2012
ზაზა გაგუა, მალხაზ ხარბედია
"ღვინის ტურიზმი საქართველოში – პირველი ნაბიჯები"
11 ივნისი, 2012
დასავლეთ საქართველოს თეთრი ღვინოების დეგუსტაცია
19 ივნისი, 2012
გიორგი ბარისაშვილი
"თიხის ტრადიციული ქართული საღვინე ჭურჭელი"
10 ივლისი, 2012
დავით ჩიჩუა
"საფუვრების როლი მეღვინეობაში"
25 სექტემბერი, 2012
ნიკო შაყულაშვილი
"ყველაფერი რეზვერატროლისა და ღვინის სხვა ანტიოქსიდანტების შესახებ"
7 ოქტომბერი, 2012
ღვინის კლუბის აქცია თბილისობაზე
9 ოქტომბერი, 2012
ღვინის არომატების ბორბლის პრეზენტაცია
23 ოქტომბერი, 2012
გიორგი ბერიკელაშვილი, მალხაზ ხარბედია
როგორ გავაცნოთ ქართული ღვინო სტუმარს
30 ოქტომბერი, 2012
იტალიელი რეჟისორის, ნ. პედერცოლის მიერ საქართველოს მევენახეობა-მეღვინეობის შესახებ გადაღებული დოკუმენტური ფილმის - Archevitis ჩვენება.
13 ნოემბერი, 2012
გიორგი ბარისაშვილი
ღვინის ტურიზმი საქართველოში