ჩემი საშვალო მენიუ(ცოტა მსუბუქ ფორმაში შევადგინე):
2 ცალი სალათა:
1.კრაბის კოკტეილი,ზეთის ხილით.
2. საქონლის ხორცისგან მომზადებული სალათა ან შევცვლიდი ბოსტნეულის სალათით.
თავი კერძი იქნებოდა:
დატენილი, შებოლილი ღორის შაშხით, საქონლის რბილი ხორცი(ზურგის ნაჭერი ალბათ),და ღუმელში მძიმედ შემწვარი.კვრინჩხის საწებელით.
სიომგა შემწვარი ღუმელში ლიმონის წვენში და მოსხმული იქნება სოკოს+ნაღების საწებელით.
ტორტს გამოვაცხობდი ,,შარლოტს,, მარწყვით და ჟოლოთი, ნაღების მსუბუქი კრემით.
ამ მენიუს მოუხდება მსუბუქი შავი ღვინო.
BadbadGirlმე მგონი სალათით იწყება ტრაპეზა სუფრაზე
This post has been edited by rtuli on 6 Nov 2009, 00:53