trendyპატარა სქელკედლიანი ქვაბი მაქვს,ორი თითის სისქეზე ვასხავ ზეთს .
ზეთს კარგათ გაახურებ,მერე ვუწევ მინიმუმამდე ცეცხლს.
პატარა ზომის გუნდებს ვამზადებ და ვწვავ.
ცომი:
თბილი წყალი უნდა დაახლოებით 1,5ჩ.ჭ.+3 ჩ.ჭ. მჭადის ფქვილი.
კარგათ მოზილე ცომი და დაასვენე ცოტახანს.მერე გამოაცხე.
ეს სუფთა ტრადიციული მჭადია.
მე ვამზადებ უფრო ხშირად ასე :
1,5 ჩ.ჭ.თბილი წყალი+მაწონი(1:1 ზე წყალი და მაწონი)+ცოტა მარილი+2 მწიკვი ცოდა+ზოგჯერ კარაქსაც ვამატებ 2 ს.კ.+3 ჩ.ჭ. ფქვილი.
მოზელავ კარგ ცომს,დაასვენებ და გამოაცხობ

გამოგივა ასეთები
Luchia ასეთი სოჩნი კექსები ყველაზე გემრიელებია
This post has been edited by rtuli on 23 Mar 2010, 22:15