სპაგეტი ბროკოლით
მოხარშავ ბროკოლის, გადაწურავ და მერე ტაფაზე მოთუშავ ნიორთან, ცხარე წიწაკასთან( ცოტა!) და ზეთთან ერთად, თან დაჭყლიტავ ჩანგლით. მოთუშვა ჰა ჰა 10 წუთი. მერე დაჭ###ტილ მასას შეურევ სპაგეტის და მზადაა

ისე მაკარონის დიდი პლიუსი პარმიჯანოა, მის გარეშე არც ისე გემრიელია, მაგრამ ბროკოლის არ უხდება და არ იყენებენ პარმიჯანოს

კიდევ მოხარშული ბროკოლი შეგიძლია შეკაზმო ძმრით, ზეთით, მარილით და პილპილით-ესეც მსუბუქი სალათივითაა

მთვრალ ბროკოლს ეძახიან

* * *
აუ ხაჭაპური ცომის რეცეპტი მასწავლეთ რა, ოღონდ ისეთი საზღვარგარეთ რომ გამომივიდეს, ასეჯრ ვცადე და რაღაც ბანძობა გამომდის
This post has been edited by vinchenz@ on 27 Mar 2010, 19:39