#18235284 · 28 Feb 2010, 20:27 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Neno_ ახლა გადავამოწმე კიდევ ხორცის ამბავი და წერია, რომ 600 გ ხორცი კვირაში სრულიად ოპტიმალური რაოდენობაა.
თემას რაც ეხება :
პომიდორი და მოცარელა > პომიდორი მდიდარია ანტიოქსინადტი ლიკოპინით, რომელიც თავისუფალ რადიკალებს "იჭერს". ზეითუნის ზეთის და მოცარელას კომბინაციაში კი ეს ლიკოპინი უკეთ აითვისება ორგანიზმის მიერ.
მარწყვი და არაჟანი > მარწყვი მდიდარია ცხიმში ხსნადი ვიტამინებით, მაგალითად ა-ვიტამინი, რომელიც იმუნურ სისტემას აძლიერებს, ასევე აუცილებელია თვალებისა და კანის სიჯანმრთელისათვის. არაჟანი კი ხელს უწყობს ამ ვიტამინის ორგანიზმისმიერ ათვისებაში. * * * August
QUOTE | იხვს და ბატს ქათამი და ისიც უკანო ... |
გამიხარდა, რომ ეს დაწერეთ  ყოველთვის ვაცლი კანს , მიუხედავად იმისა, რომ შეპიწკინებული კანი მართლა მიყვარს, მაგრამ მუდამ ვაცლი ხოლმე, თუ სხვაგან აქვთ სუფრაზე ხრაწუნა კანიანი, მაშინ კი გეახლებით
--------------------
Am I pretty then cut me in the face, Am I stronger - break my neck in disgrace, Am I smarter - kill me and eat my brain, Am I braver - kill me and eat my heart... Kill me and eat me all up and lick the table clean!
|