როცა პირველად გავსინჯე საკონდიტრო კროუსანები შოკოლადის გულსართით შოკში ჩავარდი

მინდოდა რომ ჩემი შოკოლადის გულსართიც ასეთი კრემ შოკოლადივით ყოფილიყო .
ჰოდა ეკსპერემენტების მერე ჩემი გული მე თვითონ მოვიგე

ვიპოვე ის რაც მინდოდა
ერთი არის მარციპანის მასით კროუსანები,რომელსაც მე ვამზადებ და მეორე შოკოლადის+ნიგვზის მასა,რომელსაც პუდინგით ვამზადებ
გემრიელი და განუმეორებელია.
ზუსტ რეცეპტს ანუ რაოდენობას ვერ დავწერ,თვალის ზომით ვამზადებ:
კანს ვაცლი თხილს ან ნიგოზსს,ცხელი წყლის დასხმით.
მერე ვშუშავ და ვაწვრილებ.
შოკოლადსაც ვაწვრილებ.
პუდინგს ვამზადებ ინსტრუქციის მიხედვით+ცოტა კაკაოს ვამატებ,ვაციებ.
და ამ სამ კომპონენტს ვაერთებ.
უდებ გულსართად კროუსანებს
მოსინჯე მოგეწონება.
This post has been edited by rtuli on 5 May 2010, 22:05