მოკლედ მარტივად როვ ვთქვა ჩემებური ვარიაცია ჩიზქეიქის

საფუვრიანი უნაზესი ცომით+ჩემს მიერ მომზადებული რიკოთათი+კენკრით(რომლის მოცილებაც მინდა საყინულედან

)
ჰოდა მინდოდა დღისით დამესრულებინა მაგრამ,გადაუდებელი საქმის გამო 2 საათის უკან მოვამზადე(ცომი მაცივარში სევაგდე რომ არდამჟავებულიყო ამ სიცხეში)....
ესეც მცირედი ფოტოკოლაჟი


რადგან ცომი საფუვრიანია ის რა ფორმას მიიღებს არავინ იცის,ჰოდა ასეთი გამოვიდა

გადავასხი კენკრის წვენის ჟელეს მასა+ცოტა შაქრის პუდრი ნაპირებზე მოვაყარე და აი რაც გამოვიდა საბოლოოდ

ესეც გამაღიზიანებელი რაკურსი

მინდა ავღნიშნო რომ რეცეპტს მივენდე და 1 საათი ვაცხე ზუსტად,ვინანე ცომს მეტი მოუვიდა აშკარად....
ასე რომ ღუმელის ტემპერატურის რეჟიმს არუნდა ვენდოთ...
მაგრამ დაბრაწული მიყვარს მე
This post has been edited by rtuli on 11 Jun 2010, 00:49