მოკლედ ჩამოვყალიბდი La Trappe - გამოუსწორებელ ფანატად

ეს ჩემი ახალი ლატრაპეს ჭიქა გუშინ ვიყიდე ბირმანიაში 5 ლარად

Grolsch - ის ჭიქაც მანდ შევიძინე
პაულანერი გუდვილის ახალ წერტილში (ხო მართლა გუდვილში ჩამოსასხმელი უცხოური ლუდების წერტილი გაიხსნა!)
ერთს ვეუბნები ყველგან
ჩამოიტანეთ ჩამოსასხმელი სიდრი (Cider) და Heineken - მაგრამ არ მისმენენ
ჩამოიტანეთ ბიძიებო რა

ქალები სიდრს მიეძალებიან ხოლო მე ჰეინეკენს

Grolsch - ი ჩამოსასხმელი თაფლია რა
სხვა რა დავამატო თაფივით მიდის
thugმე მაგრად მევასება ჩემით ჩალიჩი შაბათ კვირით

ისეთ რაღაცეებს ვაკეთებ ბევრს შეშურდება
ეხლა დავამუღამე რა
ბაზარში იყიდეთ 1 კილო საქონლის სუკი (2 ადამიანზე) - არანაირი სხვა რბილი და ასე შემდეგ - იმენა სუკი
სახლში გაჭერი 1 კგ ნაჭერი (გრძელი ნაჭერია სუკი - ორად გაჭერი შუაზე)
თითო ნაჭერი კაი სქელი უნდა იყოს კაი ეფექტისთვის - 4-5 სმ
ქირურგიულად დაამუშავე დანით - ანუ გაჭერი მჭრელი დანით პატარა ღრმა ჭრილები და შიგნით ჩატენე ნახევრად გაჭრილი ნივრის კბილი - თითო ნაჭერ ხორცში 4 კბილი
დააყარე კარგი ხარისხიანი პილპილი და მარილი
დაადგი ტაფა და გააცხელე დაასხი ერთი ორი კოვზი ზეითუნის ზეთი
რომ გასხელდება მაღალ ცეცხლზე დაადე ხორცის ნაჭრები და თითო მხარეს იყოს 1 წუთი - არა მეტი თორე წვენი გაუვა - უბრალოდ უნდა მოიბრაწოს ოდნავ და შიგნით უმი დარჩეს
მერე ახვევ ფალგაში ნაჭრებს და გერმეტულად ხურავ იმ ფალგას ისე რო სწვენი ვერ გამოვიდეს იყწიდან
დებ ისევ ტაფაში 35 წუთით ძალიან ძალიან დაბალ ცეცხლზე
ცეცხლის კონტროლისთვის ტაფაზე ასევე დებ 2 დიდ ხახვს შუაზე გაჭრილს - ხახვმა არც დამწვრის სუნი არ უნდა გაუშვას არც ფერი შეიცვალოს მუქზე - მოხარშულივით სანამ იქნება კაია თან სინესტესაც დაასტაბილურებს ტაფაში
საახურე გერმეტულად ტაფას და 35 წუთში მაგარი მისაყოლებელია
ხორცის ნაჭრებს თავისივე წვენი დაასხი ფალგიდან მაგარია