aranormaluriრომელი ბეზე გინდა მოხარშული თუ ცოცხალი ?

რისთვის გინდა ნამცხვრის ცომში თუ ზემოდან მოსართავად ?
საუკეთესოდ ითქვიფება ბეზესათვის ცილები 45 გრადუსზე. ამ დრო ფორბეი იხსნება და კარგად მდიდრდება ჰაერით.
ქვაბში მოათავსე ცილები თავისი დოზა შაქრით და დადგი გაზზე. ურიე კარაგდ ხელის სათქვეფით განუწყვეტლივ. როგორც კი მასა შეეხები და თბილის იგრძნობ გადმოდგი და სხვა თასში გადაიტანე. მიქსერით მაღალ სიჩქარეზე ათქვიფე.
ცილები გაზე დადგმის არ შეგეშინდეს . არაფერი მოუვა რადგან შაქარი არის ძლიერი ანტიკუაგულანტი და არ მოხდება ცილის კუაგულიება . ოღინდ შაქარი აუცილებად დაუმატე ის არ დადგა. თასი გამოუცვალე რადგან შეაჩერო ტემპერატურის აღმასვლა .
მეორე მოსართავი ბეზე რომ არის იმას სიროფი რომელი 121 გრადუს მიაღწევს ესხმება და ისე თქივიფება სრულ გაციებამდე
This post has been edited by LUTA on 13 Mar 2012, 23:43