მასტერი არა მაგრამ ვიცი

მოზელავ კარგ ნაზ საფუვრიან ცომს..
გულსართს მოამზადებ:
500გრ. ახალგაზრდა, ახალი საქონლის ხორცი(ისეთი რომ ნაზი რძის სურნელი აზდიოდეს

)
150გრ.ხახვი
მწარე წითელი, მსხვილად დაფქვილი წიწაკა.
სვანური მარილი
ძირა
(სოტა ღორის, მუცლის ქონი(წვრილად დაჭრილი) რომ დაამატოთ ძალიან კარგი იქნება)
ხორცს წვრილად დაჭრი.ასევე ხახვს დაჭრი.სუნელებით შეანელებ და მარილით.კარგად მოზილე გულსართი,ისე რომ ფაკტიურად ხელით დაკეპილი გამოგივიდეს

,ჩააზილე ყველაფერი ხორცს

ცომის გუნდაში ჩაუდე გულსართი და მოუკარი პირი.
გააბრტყელე და გამოაცხე.
ესეც ჩემი ფოტო სესია

:



პ.ს. წესით მწვანილი არუნდა მაგრამ,ეკსპერემენტის სახით ჩაუდე...არიყო ურიგო

.
ასევე სვანის კომენტარსაც დავურთავ ამ პოსტს
Tobuldarქონი იმდენი უნდა ჰქონდეს რომ პირში არ გრძნობდე ანუ გამომცხვარ კუბდარში წვენად უნდა გადაიქცეს
ამასთანავე ძალიან "იზიაშნი" უნდა ცომის ფენა, დიდი ცომის ფენა არ არის სასიამოვნო, + ხოცით უნდა იყოს გაძეძგილი
ხორცი სასურველია იყოს საქონლის და თუ + 20% ან თუნდაც 50%-ს ღორსაც გავურევთ ამით არაფერი შავდება, შეიძლება პირიქით უფრო პიკანტურიც კი იყოს....
მე მაგალითად +20%-იან ვარიანტს ვემხრობი .....
პეპინო მე ეტაპობრივ სურათებს ვერ ვდებ პერფეკტზე და თუ გეცლება გადაიტანე ეს რეცეპტი შენთან
volli35მინდოდა გუშინ მეთქვა რომ,ასეთი ფერის ბეზეს აქვს კარამელის გემო,მე ძალიანმომწონს

მშვენიერი კალათებია!
ხო ,გამახარე რომ ,სულ გაქრა თეფშიდან და შენ არგიჭამია
This post has been edited by rtuli on 23 Feb 2011, 18:03