viko
არ არის შოკოლადის . ფემოვანი ცომი დავცჩხვლიტე
რომ გამოცხმისას თანაბრად გაზრდილიყო და ყველა ფენა
კანატუნა და გამომშრალი ყოფილიყო
მერე მოვაყარე შაქრის პუდრა და 1-2 წთ მაღალ ტემპერატურაზე
შევაბრუნე. ასე გაიკეთა დამცავი და კრემმა არ დაარბილა.
ძალიან გემრილელი იყო
სურათები არ არის ხარისხიანი და ამიტომ ჩანს ''შოკოლადივით''
რეცეპტს დავდებ მოგვანებით

ამ დღეებში უნდა გავაკეთო კიდე ფენოვანი ცომისა და შუს ცომის ტანდემი
volli35გეცნო არა შენი კერძი