ვინც ეს გიტხრა რომ ეს ნაყიდი ცომითაა გაკეთებული
ძალიან შემცდარა
მომზადების პროცესი დასურათებული მაქვს
და რახან გავაკეთე ესეიგი შესაბამისი გამოცდილაბაც მაქვს !!!
დიდი მადლობა გოგოებო ჩემი ნამუშევარის მოწონებისათვის
glonelininomaეს კი მომზადება
რეცეპტს ავტვირთავ პეპეისთან
ცომი გავაბრტყელე ამ დიამტრზე . ანუ სიგანეზე აღარ გავშალე მხოლოდ
სიგრზეზე ვშლიდი სანამ ძალიან თხელი ცომი არ მივიღე.
ორი მაგიდა მქონდა ერთმანეთზე მიდგმული
მერე დავახვიე ეს თხელი ცომი ასე თან ვქაჩავდი ნაზად

და მივიღე ასეთი მორი

ცომში არანააირი ცხიმი არ მიდის მხოლოდ გაშლილ თხელ ცომ ესმება ზემოდან დახვევამდე

მერე ეს მორი დავჭერეი 1 სმ დიამტრეის რგოლებად

მივეცი ასეთი ფორმა

ეს კი გულსართი
shilaida
გამოგივა აუცილებად მთავარია მონდომება
ეხლა გეგმაში მაქვს კიდევ გავაკეთო ეს ცომი
და გულსართის მაგივრად შიგ შუს ცომი უნდა ჩავუდო და ერთად გამოვაცხო
მერე პასტიჩერა + ნაღების კრემით ამოვავსო
This post has been edited by farfalina on 12 Oct 2011, 11:04