tos-kaმე პროფესიონალი არ ვარ

მაგრამ ამის მომზადება სახლის პირობებში ნამდვილად შესაძლებელია
ერთადერთი შედარებით რთული მომენტია ცომის გაშლა
რადგან არ გამოიყენება ფქვილი . ცომს არანაირი ცხიმი არ აქვს
და უნდა გაიშალოს იმდენად რომ გამჭირვალე გახდეს . და ცომის ლენტა
ძალიან გრძელდება . მე ორი მაგიდა მქონდა მიტყუპებული მაგრამ არ მეყო არანაირად .
ამიტომ მხოლოდ ერთი მხრიდანვშლიდი მერე გადავუსვი ცხიმი დადავიწყე დახვევა
ასე დამოკლდა და მეც ამოვისუნთქე. ერთი თუ გადაედო ერთმანეთს მერე ვეღარ გააცალკევებ
და დაიხევა .
ისე მე როცა მარტოვარ ასეთი რამეების კეთება მაშინ მირჩევნია
იმიტომ რომ არავინ მედება ფეხებში . არავის შია და წყურია .
ჩვენი ტრუბოჩკები ფენოვანი ცომითაა და ეს კიდე ცოტა სხვანაირი გამოდის .
მე მქვს ნანახი შუს ცომიანის მომზადები პროცესი და ნაჭამიც
შუს ცომი ასწრებს გამოცხობას . ფუვდება გრძელდება და ეს ფენოვანი რგოლები
ფაფარივით აქვს ზემოდან .
მმმმმმ უგუემრიელესია . მე ის უფრო მომწონს .
ნეაპოლელები მყავდნენ გუშინ ვახშმად და ჩემს სფოლიატელებს მაღალი შეფასება მისცეს
ამ დღეებში პანდოროს პანეტონეს და შუს ცომიანი სფოლიატელების გამოცხობა მინდა
აღარ ვიცი საიდან დავიწყო
მე მგონი ყველაფერს ერთად გავაკეთებ
forumeli007
ფენოვანი ცომი არ არის
რეცეპტს მოგაწვდი აუცილებლად
This post has been edited by farfalina on 12 Oct 2011, 17:50