chiburashka111
მდნარი შაქრის მომზადება წერია რეცეპტში
ასევ გლუკოზაზე დავწერე რომ შეიძლება შაქრით შეიცვალოს
საერთოდ გლუკოსზას ალტერნატივად ითვლება თაფლი .რადგან
აქვს იგივე თვისებები მაგრამ თაფლსაქვს გემო გლუკოზასაგან განსხავებით.
ამ შემთხვევაში თაფლის გემო არ გვაწყობს ამიტომ შაქრით უნდა შეიცვალოს .
უნდა დაფქვა ან ნუშუ ან უნდა იყიდო მზა დაფქული
ნაღები 30 % იანი გამოვიყენე .
annakმოგწერ რეცეპტებს

მე ცოტა ,, უცნაურ ინგრედიენტებს,, ვიყენებ .საკონდიტრო რასაც ხმარობს
ჩემი დედამთილი მამარაგებს
მაგარამ სახლის ვარაინტშიც მომიმზადებია და კარგია ისიც . მოგწერ აუცილებლად
This post has been edited by farfalina on 25 Oct 2011, 23:45