natelikaaaკრემიანი პონჩიკებიც შეიძლება რომ გაკეთდეს

დავძებნი კიდევ და შევეცდები რამე იდეა მოგაწოდო
ჩვენს ორქიდეას აქვს ეს ფუნთუშები
http://www.perfectcook.org/index.php?optio...=1006&Itemid=55ოღონდ არ ვიცი რამდენად შეიძლება ზეთით ჩანაცვლება . ისე მე გამოვაცხვე და გემრიელია . რომ მოვა აბა ვნახოთ რას გვიჩევვს თავად
rtuliამ ცომთან დაკავშირებით მე ერთხელ ასეთი რამ დამემართა.
მოკლედ გაზი მქონდა გადაკეტილი. მე ამ ცომის გაკეთება წამოვიწყე ..
გაშლის დროს ცომმა დაიწყო სწრაფად გამოშრობა . ასეთი რამე მანამდე არასოდეს დამმართნია.
ანუ ამ ცომის გაშლა დახვევას დრო უნდა . სხვა დროს ყველაფერი მშვენივრად მიდიოდა . იმ დღეს კიდე
შრობას იწყებდა . მერე მივხვდი რატომაც. ანუ სახლში გაზის უქონლობის გამო ციოდა . ხოდა დაბალი ტემპერატურის გამო
ცომი შრებოდა (თავს იხმობდა თხლად) მერე უკვე გათხელება შეუძლებლია ეგრევე იხევა . ცომი გადავაგდე. ირალინდიელები მე მილიონედ
გამოვლანძღე

მერე თავს იმით ვიმშვიდებდი რომ სამაგიეროდ ეს მომენტი აღმოვაჩინე , რომ სამზარეულოში არსებული ტემპეატურა
მნიშვნელოვანია . არ უნდა ციოდეს
ერთი შეხედვით უმნიშვნელო დეტლია გაგეცინებაა ადამინას . მაგრამ ამავე დროს საკმაოდ მნიშვნელოვანი აღმოჩნდა .
This post has been edited by LUTA on 15 Jan 2012, 13:49