ძირითადად ამ ზონის, სადაც ამ ორი ლუდის მჭიდრო თანხვედრა ხდება
thug1. ჯერ უნდა აღინიშნოს რომ ეგ ლუდი ბოთლშიც განაგრძობს ფერმენტაციას
ამიტომ ძირში აქვს საფუარი, რომელიც არ უნდა აიმღვრეს
ამიტომ გადატანის და შენახვის დროს ვერტიკალურ მდგომარეობაში უნდა იყოს
დასხმის დროსაც სიფრთხილეა საჭირო, ნალექი უნდა ჩატოვო ბოთლში და ბოლოს ჩაარტყა
ბევრი ვიტამინებია შიგ
2. სვამენ ე.წ. სარდაფის ტემპერატურაზე გაგრილებულს და არაძალიან ცივს (10°-12°)
3. არ შეიძლება კლასიკური უფეხო ლუდის კათხიდან ან პირდაპირ ბოთლიდან დალევა
არამედ სპეციალური ფეხიანი, "კალისის" ტიპის ფუჟერიდან, როგორიც სურათზეა
ან ტიტას ფორმის ფუჟერიდან, ანუ რომელიც ზემოთ ვიწროვდება, მაგრამ აუცილებლად ფეხიანი უნდა იყოს
4. მისაყოლებლად კარგია შვეიცარიული "ემენტალის" ტიპის ან ჰოლანდიური ყველი, პატარა კუბებად დაჭრილი
რომელსაც ცოტათი მდოგვში ამოაწობ, ან მარილში შერეულ ხმელ ნიახურს მოაყრი
5. ფრთხილად !
ალკოჰოლი 9% აქვს


თუ ყველა ამ წესს დაიცავ, გარანტიას გაძლევ დიდ სიამოვნებას მიიღებ
ღმერთმა შეგარგოს !
* * *
მაქედან, მე პირადად ფრანცისკანერს ვარჩევდი
This post has been edited by SPA on 9 Feb 2012, 11:46