The terms hefeweizen ("yeast wheat") or hefeweissbier refer to wheat beer in its traditional, unfiltered form. The term
kristallweizen (crystal wheat), or kristall weiss (crystal white beer), refers to a
wheat beer that is filtered to remove the yeast from suspension. Additionally, the filtration process removes wheat proteins present in the beer which contribute to its cloudy appearance.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wheat_beerგაფილტრულია რა ფაქტიურად
ანუ დროჟის კომპონენტებია მოცლილი სუსპენზიიდანო (ანუ ნაწილაკებიდან რომლებიც დაცურავენ ლუდში და მის სქელ კონსისტენციას უზრუნველყოფენ)
და ვითომ სხვა ტიპის ფილტრაცია არსებობს?
ანუ ლუდი ხარშვის პროცესში თუ მზადების პროცესში გაფილტრული და გაუფილტრავი ერთნაირია ხომ?
და მხოლოდ ბოლო ეტაპზე ხდება მისი გაფილტრვა სხვა და სხვა მეთოდებით
თუ გაფილტრული თავიდანვე სხვანაირად მზადდება?